OK-04-montage-chocolade-01.jpg

Verpakkingen

Karton

Net als de fabrikanten die we vertegenwoordigen, volgen we de trends op de voet. Niet alleen wordt er gestreefd naar duurzaamheid, waarbij plastic verpakkingen vervangen zouden moeten worden door karton. Ook zien we een toenemende vraag naar productiviteitsverhoging in deze markt. Met de persen en postpress apparatuur van Koenig & Bauer kan een belangrijk deel ingevuld worden. 

Uw voordelen:

  • Zaken doen met een partner met kennis van alle stappen in het productieproces.

  • 24/7 serviceverlening.

  • Exclusief vertegenwoordiger van gerenommeerde merken.

Logo-Agfa.png
TPE logo website.jpg
Wifac Star Collection website.jpg
Brancher logo website.jpg

Wifac levert alle benodigd-heden voor de produktie van kartonnen verpakkingen.

Nieuwe technieken en supplies dienen zich aan, duurzaam produceren is standaard. Zeker in de verpakkingsmarkt. Maak kennis met ons brede portfolio.

Paskruisje01.png

Portfolio

3D mock-ups

Roland Versacamm printers maken het, samen met Oris FlexPack software, mogelijk om waarheidsgetrouwe mock-ups van verpakkingen te maken.

Colourmanagement

Ook bij verpakkingen geldt dat u zeker moet weten dat de kleuren goed zijn. Met de hard- en software van X-Rite kan dit gecontroleerd en bijgesteld worden.

Prepress

Door chemie-vrije plaatontwikkeling en waterbesparing passen de Agfa offsetplaten en belichters/gom units prima bij duurzaam produceren.

Press - offset

Koenig & Bauer produceert een compleet pakket aan offsetpersen, in diverse formaatklassen. Voor vouwkarton, massief karton en golfkarton.

Press - digitaal

De Koenig & Bauer VariJet combineert inkjettechnologie met de Rapida 106 vellenpers. Met de RotaJet digitale rotatiepers kunnen op hoge snelheid verpakkingen geproduceerd worden.

Press supplies

Migratie-arme inkt en lak, rubberdoek, ondervulling en in Nederland geproduceerde perschemie.

Vlakbed stansen

Koenig & Bauer Iberica vlakbed stansen voor midden- en grootformaat. 

Rotatief stansen 70/100

Stansen, rillen en perforeren met de Koenig & Bauer CutPRO X. Ontwikkeld op basis van de Rapida middenformaat persen. 

Vouw/plakken

Koenig & Bauer Duran maakt vouw/plakmachines voor kleine en middelgrote runs.

Trainingen

Bijvoorbeeld onze training voor drukkers en teamleiders, gericht op kwaliteitsbeheersing van het offset drukproces. Van voorbereiding en prepress tot en met de afgewerkte verpakkingen.

Service

We informeren en demonstreren uw operators hoe ze de pers zelf kunnen onderhouden. Daarmee worden productieverstoringen zoveel mogelijk voorkomen

Uit de praktijk

Jeroen Sneijders

Koninklijke Van Eerd (NL)

Met de komst van de Agfa Arkana 125 8-UP smart processor en Energy Elite Eco platen zijn het waterverbruik en het onderhoud drastisch verminderd. Gemiddeld maken we 400 platen per dag, de nieuwe belichter produceert één plaat per minuut.

 

Lees het testimonial

Bas Lempsink

Kartonplus (NL)

Bedrijven willen liever weg van plastic. Dat biedt allerlei kansen voor vouwkartonnen verpakkingen. Daar willen wij graag op inspelen.

Lees het testimonial

Peter Ternede

Graphic Packaging Int. (NL)

We streven naar IPA-vrije productie. Inmiddels draaien alle persen met Tower vochtwateradditief. Met veel succes. Er is sprake van minder inschiet en we hoeven de persen minder vaak te reinigen.

Lees het testimonial