top of page
Vouwen
Met MBO biedt Wifac voor elke vouw-uitdaging de juiste oplossing. Van miniatuur-vouwen tot extreem groot, van high-speed tot uiterst gecompliceerd en volledig geautomatiseerd. Met CoBo-Stack wordt het afstapelen achter vouwmachines, die vaak op topsnelheid draaien, geautomatiseerd.
Vouwen

Vouwen

MBO-KOMORI-Group_blue_RGB.PNG
zusatz-fw-i-nw_bcec1dcb75215e096631d44a79edf281.jpg
H+H-KOMORI-Group_blue_CMYK.jpg

Vouwen (specials)

Voorbeelden van kleine informatiedragers zijn productinformatie op kleding, in sigarettenpakjes of in cosmetische producten. Dit kan een eenvoudige spread van vier pagina's zijn of een miniboekje van meerdere pagina's.
Vouwen (specials)
Snijden
PERFECTA
Perfecta_Logo_4C_pos_website.jpg

Snijden

Perfecta uit het Duitse Bautzen, bouwt al meer dan een eeuw solide snijmachines en biedt keuze uit de snijbreedtes 76, 92, 115, 132, 168 of 225 cm. Karakteristiek voor de Perfecta snijmachines zijn de robuuste bouw en de vergaande automatisering met tot honderden snijprogramma's.
Vergaren/brocheren
Vergaren

Vergaren / brocheren

Theisen & Bonitz is groot geworden met plano vergaarmachines. Hiermee zijn papiersoorten van zeer licht tot zeer zwaar probleemloos te verwerken. 
Logo tb.jpg
Stansen 50/70 & rillen
Stansen en rillen
Bograma_1c_blau_Pantone_2013.jpg

Stansen 50/70 & rillen

Van Bograma levert Wifac flexibele afwerksystemen, waarmee in combinatie met andere afwerkoplossingen in-line getrimd, gestanst en geperforeerd kan worden. Bograma heeft oplossingen voor o.a. stansen van contouren, snijden in meerdere stroken en ponsen van bijvoorbeeld vierkante gaten.
Rotatief stansen 70/100
Rotatief stansen
Logo-Koening-&-Bauer.png

Rotatief stansen 70/100

De CutPRO X roterende stans brengt uw bedrukte vellen in vorm.  Naast stansen, pregen, rillen en perforeren kan bijvoorbeeld ook braille aangebracht worden op farmaceutische verpakkingen.

Meer informatie:

Vlakbedstansen 70/100
Vlakbed stansen
Logo-Koening-&-Bauer.png
Iberica.png

Vlakbed stansen 70/100

Meer informatie:

Een volledig automatische non-stop inleg plus de afvoer van het uitgebroken materiaal maken handmatig werken volledig overbodig. Eén operator haalt daarmee de maximale prestaties uit de CutPRO Q stans. Geschikt voor het stansen van verschillende soorten substraat, waaronder papier, plastic, karton en golfkarton.
Folie-verpakken
Hugo beck
Hugo Beck logo website.jpg

Folieverpakken

De folie-verpakkingsmachines van het Duitse Hugo Beck produceren in snelheden van 3.000 tot 18.000 producten per uur, waardoor een brede markt bestreken wordt. Snelle omsteltijden en de vele configuratiemogelijkheden met de losse feeders zorgen voor een productieve en rendabele workflow. 
Verzamelhechten
Hohner

Verzamelhechten

Hohner verzamelhechters: een naam die staat voor een wereldwijd unieke know-how op het gebied van hecht-technologie. Door dicht bij de markt te staan met constructieve ideeën, geeft Hohner al tientallen jaren belangrijke impulsen voor de verdere ontwikkeling van industrieel hechten.
Hohner logo website.jpg
Garenloos binden/brocheren
Wohlenberg quickbinder
Wohlenberg logo website.jpg

Garenloos binden / brocheren

Veel binders weten het allang: alle merken hebben hun eigen specifieke voordelen maar als je vraagt "waar komt het mooiste boek vanaf", dan antwoorden ze "Wohlenberg". Een bekend en gerespecteerd merk.
Uitlegsystemen
Palamides delta

Uitlegsystemen

Met uitlegsystemen van Palamides en MBO kunt u op een zeer effectieve manier de output uit de vouwmachine of verzamelhechter verwerken. Volledig geautomatiseerde systemen zorgen voor het opstapelen, tellen, afpersen en omsnoeren van het drukwerk. 
Palamides_logo_1280x720_rgb_web.jpg
Vouw/plak machines
Koenig & Bauer Duran maakt vouw/plakmachines voor kleine en middelgrote runs. De machine  is eenvoudig en snel in te stellen en heeft alle opties om kwalitatief hoogwaardige eindproducten te produceren. De machine produceert langsnaad-, autolock/crashlock-, conische- en dubbelwandige dozen van 200 – 450 g/m2 karton.

Meer informatie:

OMEGA-Allpro-0e8.jpg

Vouw/plak machines

Logo-Koening-&-Bauer.png
Duran.png
bottom of page