Logo-Koening-&-Bauer.png

Vellenoffset

Koenig & Bauer is wereldwijd marktleider in  B2 tot en met groot formaat. 
Dankzij haar deskundige aandacht voor netwerken, geïntegreerde workflows en automatisering, zorgt Koenig & Bauer voor geavanceerde drukprocessen.

De meeste Rapida persen kunnen worden voorzien van Logotronic Pro, een geavanceerd managementsysteem voor o.a. CIP3/CIP4 integratie met de prepress,  interface met MIS, taakbeheer en voorinstelling van de pers, grafische weergave van job-voortgang en totale productie.

 

Digitaal produceren

Digitaal produceren combineert hoge flexibiliteit met een lagere oplage. In  offsetkwaliteit kan op een groot assortiment van substraten geproduceerd worden. Koenig & Bauer biedt hiervoor diverse oplossingen, zowel in vellen- als rotatie-digitaaldruk.
Logo-Koening-&-Bauer.png
 

Labelproductie

Durst is een toonaangevende bouwer van digitale UV-inkjetpersen voor de productie van etiketten en verpakkingen. Met de hoog gepigmenteerde inkten wordt 98% van het Pantone kleurengamma gedekt.
Durst logo website.jpg
 

Veredeling labels

De iConcept lijn is zeer veelzijdig en kan overweg met flexo, lamineren, koudfolie, zeefdruk,  embossing, stansen en snijden. Ook zijn bijvoorbeeld integratie met markeersystemen, het aanbrengen van labels en het insluiten van boekjes of tags en RFID-inlays, etc. mogelijk.

Portfolio:

 

Smalbaan flexo drukmachines

OMET, een Italiaans familiebedrijf, produceert sinds 1963 machines voor de label- en flexibele verpakkingsmarkt. Sinds enkele jaren werken ze samen met Durst, fabrikant van inkjet labelprinters. Samen bouwen ze de XJet, waarmee vele druktechniek-combi’s mogelijk zijn: flexo-zeefdruk-offset-inkjet, etc.