top of page

Rijser | Studio – Print – Druk kiest voor ECO3

Bijgewerkt op: 24 jan.

Martijn Rijser greep de zomer van 2023 aan voor de vervanging van zijn plaatbelichter door een  ‘zo goed als nieuwe’ occasion van ECO3. Daar bleef het niet bij: in het afgelopen najaar is ook een overstap gemaakt naar de Eco3 Apogee workflow. “Op die manier zijn we straks weer helemaal klaar voor de toekomst.”


De kwaliteit die Rijser | Studio – Print – Druk levert, zit niet alleen in het drukwerk. Het dienstenpakket omvat, zoals de naam van het bedrijf al aangeeft, ook een eigen studio waar creatieve concepten worden uitgewerkt tot bijvoorbeeld huisstijlen en complete campagnes. “Ook met vakkundig advies en persoonlijke ondersteuning onderscheiden we ons van andere spelers in de markt,” legt Martijn uit. Het zorgt ervoor dat Rijser een breed klantenpakket bedient, van charitatieve instellingen en het MKB tot musea en reclamebureaus.


CtP-systeem en platen

Wifac hielp Rijser snel aan een occasion Agfa-belichter, zodat Rijser voorlopig gebruik kan blijven maken van de vertrouwde offsetplaten. “Dat is voor ons belangrijk, zowel vanuit milieu-overwegingen als vanwege de kwaliteit. We werken hier namelijk vaak met hoge rasterlineaturen en FM-rasters.” Toch wilde hij in het afgelopen najaar wel degelijk gaan kijken naar nog betere oplossingen op dit gebied, maar dat geldt feitelijk voor alle supplies die worden gebruikt: “We veranderen niet alles tegelijk, maar zetten stap voor stap. Zo houden we controle over het proces en de kwaliteit van ons drukwerk.”


Lees hier het volledige testimonial.
Comments


bottom of page