top of page

Innovaties in mooi omslagmateriaal

Binnen de Benelux is Wifac is exclusief dealer van Peyer Cover, de gerenommeerde Duitse leverancier van hoogwaardige boekbindmaterialen. Het ruime assortiment, dat deels exclusief voor Peyer Cover wordt geproduceerd, biedt een indrukwekkende variëteit aan kleuren en interessante structuren. En dat portfolio wordt nu nog verder uitgebreid.


Dit jaar brengt Peyer Cover een aantal nieuwe hoogwaardige omslagmaterialen op de markt. Met "BUCKRAM classic fine" en "BUCKRAM classic strong" biedt Peyer Cover twee nieuwe varianten van dit weefselgebaseerde omslagmateriaal, voorzien van een acrylaat-coating. Er wordt geen papier gelamineerd. BUCKRAM is bij uitstek geschikt voor drukwerk dat bestand moet zijn tegen veroudering of dat bijzonder goed beschermd moet worden tegen beschadiging.


Duurzame ontwikkelingen

“We werken momenteel samen met onze productiepartners om nog meer materialen te ontwikkelen die voldoen aan de veranderende behoeften van de markt en van onze klanten. Duurzaamheid is hierbij een belangrijke factor. We zetten daarbij in op een grondstofbesparende manier van produceren én op de hoge kwaliteit van onze materialen”, legt Managing Director Nadja Scherer uit. Daarnaast onderscheidt Peyer Cover zich met een uiterst flexibele snijservice, waardoor boekbindmaterialen ook altijd just-in-time geleverd kunnen worden, ongeacht of het om grote of kleine hoeveelheden gaat.


Lees hier het volledige artikel


Vraag samples bij Wifac aan!

Wilt u meer weten over de omslagmaterialen van Peyer Cover of een sample ontvangen?

Neem dan contact op met Erik Oostermann, e-mail erik.oostermann@wifac.nl, telefoon +31 6 53 34 20 93.
Comentários


bottom of page