top of page

Een perfecte wire-o-binding begint bij de kwaliteit van het staaldraad

Bij het Italiaanse Rilecart wordt het kwaliteitsstaaldraad van Bekaert uit België verwerkt tot draadruggen. De basis voor een goede draadrug moet een perfect recht staaldraad zijn, waarna de juiste knik in het draad gemaakt moet worden: niet te diep,  niet te hoog, niet te lang en perfect rond. Rilecart beantwoordt aan deze verwachtingen.

 

Snel beschikbaar

Draadruggen zorgen voor een stijlvolle, duurzame en professionele afwerking van een product. De draadruggen van Rilecart zijn bij Wifac verkrijgbaar op spoel. De standaard kleuren zilver, wit en zwart zijn uit voorraad leverbaar. Als u deze kleuren op werkdagen vóór 15.00 uur bestelt, dan heeft u de draadruggen in Nederland gegarandeerd de volgende werkdag in huis. Uiteraard leveren wij ook alle overige kleuren.

De draadruggen van Rilecart kunnen verwerkt worden op alle merken WireBind of Wire-O apparatuur.

 

Gemak en extra informatie

U kunt de draadruggen ook on-line bestellen in onze webshop. In een paar muisklikken heeft u uw bestelling afgerond, 24 uur per dag, 7 dagen per week. In onze shop vindt u ook extra informatie over de draadruggen, zoals de beschikbare draaddiameters, kleuren en voorraadhoogte.

 

Wilt u meer weten over Rilecart draadruggen?

Neem dan contact op met Erik Oostermann, die u indien gewenst ook vrijblijvend een kleurenstaal kan toesturen.

Op werkdagen            +31 297 289 434

Mobiel nummer         +31 6 53 34 20 93 E-mail                         afwerkingsmaterialen@wifac.nl
Comentarios


bottom of page