top of page

Drupa primeur: VariJET 106 in actie

Koenig & Bauer Durst, wereldwijd marktleider in digitale vouwkarton- en golfkartonpersen, zal de VariJET 106 onthullen met dagelijkse demonstraties op haar stand A31-1 t/m 5 in Hal 16, op drupa in Düsseldorf, Duitsland, van 28 mei tot en met 7 juni 2024.

 

Hybride configuratie

De digitale VariJET106 voor vouwkartonnage van Koenig & Bauer Durst zal worden getoond in een hybride configuratie, die is gekoppeld aan de Rapida offsetdruktechnologie en workflow van Koenig & Bauer. In de productielijn worden ook de nieuwste stans- en vouwplaktechnologie opgenomen.

 

Digitalisering productie

Daniel Velema, Managing Director van Koenig & Bauer Durst: "We kunnen niet wachten om de VariJET 106, een monster van een machine, in volle productie te tonen op drupa. Deze machine combineert het allerbeste van conventioneel en digitaal drukken. Deelname aan drupa wordt een belangrijke stap in onze reis binnen de vouwkarton- en golfkartonmarkten. Drukkers/converters van golfkarton en vouwkarton die hun efficiëntie en flexibiliteit willen verhogen en nog nauwer willen samenwerken met merken en retailers, erkennen dat ze hun productieomgevingen moeten digitaliseren. 

Als wereldleider in digitale vellenpersen, single-pass perssystemen en softwarediensten voor de vouwkarton- en golfkartonmarkten - en met de steun van twee giganten in de verpakkings- en drukindustrie - zien we enorme mogelijkheden om de komende jaren substantieel te groeien en de digitale reis van onze klanten te blijven ondersteunen en versnellen."

 

Golfkarton

De beproefde Delta SPC 130 voor de golfkartonmarkt - een ander familielid in het assortiment single-pass digitale vellenpersen van Koenig & Bauer Durst - zal ook een belangrijk aandachtspunt zijn op drupa. Op de stand zal een controlestation worden ingericht om te demonstreren hoe de Delta SPC 130 werkt in een productieomgeving met behulp van Durst Workflow en Durst Analytics.


Bekijk hier alvast de VariJET 106 brochure.

 

U vindt Koenig & Bauer Durst in hal 16, stand A31-1 t/m 5.

 

Wilt u tijdens uw bezoek aan drupa persoonlijk over deze digitale pers voor vouwkarton geïnformeerd worden? Maak dan nu alvast een afspraak met Robbert Amse, e-mail robbert.amse@wifac.nl of telefoon +31 6 53 50 25 58.

Comments


bottom of page