top of page

Succesvol bezoek Koenig & Bauer Duran aan de Benelux

Sinds begin dit jaar is Wifac officieel dealer van de high-end vouwplakmachines van Koenig & Bauer Duran.


Ons salesteam voor de verpakkingsmarkt heeft toen de productielocatie van Duran bezocht voor een kennismaking en intensieve sales training. Daarna zijn we met vele prospects in gesprek gekomen over het vouwplakken van kartonnen verpakkingen en hebben we de interesse voor deze machine in de markt gepolst en gewekt. Het is duidelijk dat de markt openstaat voor een goede, representatieve en bewezen vouwplakmachine: de OMEGA Allpro van Koenig & Bauer Duran. Deze machine is leverbaar in 8 verschillende breedtes, variërend van 55 tot 185 cm.


De belangrijkste kenmerken van de machine:

  • Korte steltijd door hoge automatiseringsgraad.

  • Maximale snelheid is 400 mtr/min.

  • Intuïtief bedienconcept, waardoor de machine gemakkelijk door één operator bediend kan worden.

  • Verwerkt substraten van 200 tot 450 g/m2.

Begin juli jl. is de sales expert van Koenig & Bauer Duran, Eren Senturk, enkele dagen in de Benelux geweest om samen met ons de geïnteresseerde prospects te bezoeken. Het soort bedrijven dat bezocht werd was divers en varieerde van producenten van farmacie verpakkingen, tot high-end - en golfkartonnen verpakkingen. Bij enkele relaties hebben we de al uitgebrachte offertes besproken, andere bedrijven waren dermate geïnteresseerd dat we inmiddels een offerte mochten uitbrengen.

Het is duidelijk dat we met de Koenig & Bauer Duran OMEGA Allpro vouwplakmachine een goed, hoogstaand, snel en flexibel alternatief kunnen aanbieden.


Wilt u meer weten over de vouwplakmachine van Koenig & Bauer Duran?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Robbert Amse, telefoon +31 6 53 50 25 58 of e-mail robbert.amse@wifac.nl


Comments


bottom of page