top of page

Koenig & Bauer Duran vouwdozenplakmachines

Per 1 januari jl. is Wifac officieel exclusief dealer voor de Benelux van Koenig & Bauer Duran, fabrikant van flexibele vouwdozenplakmachines voor de vouwkarton markt.


De eerste stap die vervolgens in januari werd gezet, is het trainen van het Benelux sales team van Wifac door Koenig & Bauer Duran in Istanbul. Gedurende 3 dagen heeft het Benelux sales team kennis gemaakt met de diverse vouw-plakmachines van Koenig & Bauer Duran en is de basiskennis van het vouw-plakken vergroot.

Robbert Amse, commercieel directeur press & packaging van Wifac: “We hebben gezien hoe goed Koenig & Bauer Duran de productie van de vouwdozenplakmachines georganiseerd heeft. Zowel de mechanische als de elektrische onderdelen - van gerenommeerde fabrikanten - worden zeer zorgvuldig gemonteerd. Daarnaast zorgt Koenig & Bauer Duran voor uitgebreide documentatie voor de eindgebruiker. Tijdens ons bezoek werd duidelijk dat Koenig & Bauer Duran een zeer efficiënte en productieve vouwdozenplakmachine produceert, die thuis hoort in iedere moderne verpakkingsdrukkerij.”


Voor de vouwkartonnage markt produceert Koenig & Bauer Duran de OMEGA Allpro vouwdozenplakmachine. Deze is leverbaar in 8 verschillende breedtes, variërend van 55 tot 185 cm. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Uitermate geschikt voor kleine en middelgrote oplagen.

  • De machine kan door één ervaren operator goed ingesteld worden, wat zorgt voor een grote flexibiliteit.

  • De machine kan veel verschillende soorten en maten vouwdozen vouwplakken.


Wilt u meer weten over de Koenig & Bauer vouwdozenplakmachines?

Neem dan contact op met uw Wifac accountmanager of met Robbert Amse, telefoon +31 6 53 50 25 58 of e-mail robbert.amse@wifac.nl
Comments


bottom of page