top of page

ECO3 introduceert Eclipse Pro

verbeterd contrast, gemak en kostenbesparingen in procesloze offsetplaattechnologie

 

Deze innovatieve procesloze offsetplaat is geschikt voor het commerciële segment en biedt een uitzonderlijk groot afdrukbereik, een superieur en stabiel beeldcontrast en een uitstekende krasbestendigheid.

 

Cruciaal is dat Eclipse Pro geen grote veranderingen aan de bestaande opstelling vereist; Eclipse Pro kan gewoon een conventionele plaat vervangen. Het gemak wordt nog vergroot doordat de plaat zowel met conventionele als met H-UV/LED-UV-inkten uit de voeten kan.

 

Stabiel beeldcontrast

Dankzij het unieke en onomkeerbare kleurvormingsmechanisme van ECO3 biedt Eclipse Pro een uitstekend en stabiel beeldcontrast bij blootstelling aan kantoorlicht - zelfs langer dan 24 uur. Het uitstekende contrast zorgt voor een duidelijk en helder beeld, waardoor visuele inspectie efficiënter verloopt. Met de langere stabiliteit wordt tijd bespaard, die normaal nodig is om platen op te bergen. Het grote contrast helpt operators ook om platen correct op de pers te monteren, waardoor dure fouten worden vermeden.

 

Uitstekende krasbestendigheid

Een belangrijke gemaksfactor die extra waarde toevoegt voor drukkers is de uitstekende krasbestendigheid. Door het zeer robuuste oppervlak is de plaat beter beschermd tijdens de handling van doos naar belichter en vervolgens naar de pers. Dit maakt de verwerking eenvoudig en garandeert telkens weer een hoge afdrukkwaliteit. Drukkers zullen minder kostbare downtime en plaatwissels ervaren die veroorzaakt worden door fijne krasjes die meestal pas ontdekt worden als de pers draait. Het resultaat is een hogere productiviteit, een betere kwaliteit en minder afval.

 

 

De nieuwe Eclipse Pro is te zien tijdens de komende Drupa, die van 28 mei tot en met 7 juni plaatsvindt in Düsseldorf. U bent van harte welkom op de stand van ECO3 in hal 5.
コメント


bottom of page