top of page
2016-04-14 JG 432-1_L.jpg

Vacature servicetechnicus

Servicetechnicus Grafische Industrie

 

Als servicetechnicus heb je je al flink kunnen ontwikkelen en je bent toe aan een stap naar meer technische innovatie en persoonlijke ontwikkeling. En dat in een mensgerichte omgeving met ruimte voor wie jij bent. Precies díe baan hebben we voor jou bij Wifac!

 

Vrijheid en interessante techniek

Er is veel veranderd in de grafische industrie. Juist in deze tijd zijn er veel duurzame en technologische innovaties in deze sector en als servicetechnicus heb je die techniek letterlijk in handen. 

 

Je vertrekt vanuit huis rechtstreeks naar je eerste opdracht. Je verleent service aan hightech vellenoffset persen of digitale vellenpersen van het merk Koenig & Bauer. Je inventariseert het probleem en lost het snel en vakkundig op. Natuurlijk adviseer je de klant ook over het dagelijks gebruik en het preventieve onderhoud. Met een tevreden gevoel ga je naar je volgende klus.

Er wordt een storing gemeld door een drukkerij.  Je past je planning iets aan en overtreft de verwachtingen door je klantvriendelijke benadering en vlotte service. Even overleg gehad met de Duitse leverancier en alles werkt weer perfect. Daar doe je het voor: het technische probleem is opgelost en de klant is blij. Je belt even met de planning of je nog kunt helpen bij de klus van een collega in de buurt.

De komende drie dagen zijn intensief, want met collega-technici zorg je voor de installatie en de inbedrijfstelling van twee nieuwe machines. Dat zijn momenten om gezellig samen te werken, kennis te delen en een mooi project op te leveren. Hard werken, maar altijd tijd voor een geintje!

 

We vragen heel wat van je als servicetechnicus bij Wifac

In deze functie is het niet alleen belangrijk wat je technisch kunt, maar ook wie je bent als mens. We zoeken namelijk iemand die de vrijheid en verantwoordelijkheid aankan van een zelfstandige functie. Iemand die altijd klantgericht werkt, communicatief sterk is en met optimisme en energie aan een nieuwe klus begint. Het is belangrijk dat je benieuwd bent naar nieuwe technologie, wil groeien in je vak en gaat voor een optimaal resultaat.
 

Verder heb je in ieder geval:

 • Een afgeronde mbo-opleiding richting mechatronica of elektronica.

 • Minimaal 3 jaar ervaring met de service en onderhoud van complexe machines of installaties waarbij de verschillende technische disciplines (mechanisch, elektrisch, PLC) samenkomen. Met name elektrotechniek is een belangrijk onderdeel. Dat kan zijn als servicemonteur, service engineer, onderhoudstechnicus, field service engineer, monteur of iets vergelijkbaars.   

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en daarbij vaardigheid in de Engelse en/of Duitse taal.

 

Daar stellen we heel wat tegenover

Je kiest voor de technische uitdaging, de positieve werksfeer en persoonlijke groei bij Wifac. Daarbij krijg je een uitgebreid inwerktraject, intensieve training bij leveranciers en goede begeleiding vanuit onze binnendienst. Uiteraard hoort daar een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij:
 

 • Een brutosalaris dat aansluit bij je opleiding, ervaring en technische expertise.

 • Vakantiegeld, 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen.

 • Een zeer gunstige overwerkregeling tot 200% in het weekend.

 • Consignatie-diensten (24/7 stand-by) met een goede compensatie.

 • Een goede pensioenregeling.

 • Autoregeling: een vrije keuze (binnen budget en mits er geen auto beschikbaar is) op geel kenteken.
  Dus ook voor privégebruik beschikbaar!

 • Uiteraard wordt er – naast technisch gereedschap – ook gezorgd voor ‘ander gereedschap’; een mobiele telefoon en laptop.

 • Je krijgt een contract met uitzicht op een vaste baan. Dus geen detachering of uitzenden, we gaan echt voor de lange termijn.

 

Wat je wil weten over Wifac

Onze klanten kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. In haar 110-jarig bestaan heeft Wifac een sterke positie opgebouwd op de grafische markt in Nederland en België. We verkopen, installeren en onderhouden A-merk machines voor de grafische industrie. Binnen de serviceafdeling ‘Drukken’ werken elf betrokken collega’s, verdeeld over Nederland en België. Met elkaar vormen ze een sterk team. Zo werkt het bij Wifac!

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en dit is jouw baan!

Neem dan contact op met Veronique Pfaff, HR manager. Zij kan je alles vertellen over de functie-inhoud, de mensen en de mogelijkheden bij Wifac. Je kunt haar bellen of een persoonlijk bericht sturen via WhatsApp (06-53342777) of mailen via veronique.pfaff@wifac.nl

de kracht van Wifac:

de mensen | de merken | de mentaliteit

Grafimedia, Koenig & Bauer,Prepress, Grafische apparatuur, Supplies, Colour management, Postpress, Prepuplishing, Press, Wifac

bottom of page