top of page
Testimonials Wifac

Testimonials

Graag laten wij onze klanten aan het woord over hun ervaringen met onze producten en diensten. Ook de toepassingen waarvoor ze onze oplossingen inzetten zijn interessant. 

Bent u op ideeën gebracht of heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Kartonplus

Kartonplus levert maatwerk in verpakkingen van vouwkarton. Dat is mogelijk door een unieke combinatie van snel omstelbare machines, waaronder de Koenig & Bauer Duran vouwplakmachine.

foto 1 - machine - mooiste_uitgesneden.jpg
Testimonial Kartonplus
Jos Raadgever - Kopak_website.jpg

Kopak Grafisch

Met het afwerken van gedrukte of geprinte vellen voegt Kopak Grafisch altijd "net dat beetje extra" toe aan drukwerk.

 

In de zoektocht naar nieuwe toepassingen en technische oplossingen vond en kocht Jos Raadgevers een hoektafel in combinatie met transportunit met opening-station en lijmsysteem van H+H. Daarmee kunnen bijvoorbeeld ook slimme spaarkaarten gemaakt worden.

Testimonil DUCAJU

Van Grasdorff

Vouwkartonspecialist Van Grasdorff investeerde in een derde Koenig & Bauer pers om aan de groeiende vraag naar duurzame verpakkingen te kunnen voldoen.

Daarnaast gebruiken ze rubberdoeken, ondervullingen en Epple inkten geleverd door Wifac.

Remco_Maandag_bij_pand_2024.jpg
Testimonil DUCAJU
Total Packaging_uitgesneden.jpg

Total Packaging

Specialist in de productie van premium verpakkingen, met name voor levensmiddelen en cosmetica.

 

De nieuwe Koenig & Bauer Rapida 106 X drukpers helpt Total Packaging niet alleen bij de ambitieuze groeistrategie, maar blijkt ook goed inzetbaar bij productontwikkeling.

Testimonial Total Packgn

Smurfit Kappa Zedek

De Deventer vestiging van de Smurfit Kappa Group is specialist in consumentenverpakkingen en displays. 

Met de installatie van een 6-kleuren Koenig & Bauer Rapida 164 pers maakt het bedrijf een sprong vooruit in automatisering en productiviteit.

Smurfit_Kappa_Zedek_Jurn_Siero.jpg
Testimonia Senefelder
20230301_INNI_gebouw-klein.jpg

INNI Group

Procesoptimalisatie en productinnovatie staan hoog op de operationele to do-lijst van INNI Group, dat het leveren van hoogwaardige kwaliteit drukwerk en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

 

Voor verdere optimalisatie van het productieproces maakt INNI Group graag gebruik van de kennis van Wifac op het gebied van Epple inkten en Tower perschemie.

Testimonial APS

De Groot

Met de installatie van een derde Koenig & Bauer pers, dit keer een Rapida 106 X, haalde De Groot hogere productiesnelheid, geavanceerde automatisering en grotere flexibiliteit in huis.

Door daarbij ook te kiezen voor lakken, perschemie en rubberdoek van Wifac kan op een gestandaardiseerde en zeer efficiënte wijze geproduceerd worden.

Vincent Brouwer - Wifacts 2024_klein.jpg
Testimonial De Groot
Testimonial Enveloprin
2023-02-27 beurs1_klein.jpg

Holbox

Holbox bouwde in Roermond de grootste high-tech displayfabriek van Europa en investeerde in een nieuwe Koenig & Bauer Rapida 164 drukpers (naast de bestaande).

De beide Rapida 164 drukpersen beschikken over alle mogelijke inline meetapparatuur en zijn volledig geautomatiseerd.

Testimonil Van Eerd
Testimonial Rodi

Rijser 

In 2023 verving Rijser de bestaande plaatbelichter en aansluitend stapten ze  - om het productieproces verder te optimaliseren - over op de Apogee workflow van ECO3.

Rijser | Studio - Print - Druk bedient een breed klantenpakket, van charitatieve instellingen en het MKB tot musea en reclamebureaus.

apogee-1200x800.jpg-800x533.png
Installatie CTP Veldhuis - 2a.jpg

Veldhuis Media

Veldhuis Media groeide uit hun jas. Met de verhuizing naar Meppel in 2022 kregen ze de fysieke ruimte om extra te groeien.

 

Dankzij uitbreidingen op de prepress-afdeling - door investeren in een ECO3 Avalon N8 plaatbelichter met palletloader plus twee Glunz & Jensen ontwikkelmachines - is het mogelijk om klanten nog sneller en beter te bedienen.

Testimonial De Vries

Hoitsema en Scholma

Royal Hoitsema Labels en Scholma print & Media investeerden gezamenlijk in o.a. een nieuwe ECO3 CTP-installatie.

De nieuwe snelle plaatbelichter is uitgerust met een dubbele palletloader (voor 1.200 platen) plus twee extra cassettes voor overige plaatformaten. Ook werd een inbrand-unit toegevoegd, zodat de platen geschikt gemaakt kunnen worden voor zeer hoge oplagen.

banner_-producten_large.webp
Testimonial Nederlof
Gebouw Conpax - feb2024 Roy Suiskens - LR_uitgesneden.jpg

Conpax

Vouwkartonspecialist Conpax kon het werk niet meer aan. Daarom investeerden ze in een Koenig & Bauer Rapida 106 pers.

Vanwege het soort drukwerk zijn er veel kleurwissels. Op de nieuwe pers kunnen de inktwerken ontkoppeld worden, zodat tijdens de productie alvast rollen gewassen en van kleur gewisseld kan worden. Een flinke tijdwinst!

Testimonial Matthys

Damen Drukkers

Damen Drukkers produceert kwalitatief hoogstaand drukwerk in hun efficiënte "drukfabriek" in Werkendam.

 

Ze wilden hun afwerkcapaciteit uitbreiden en kozen - na uitvoerige tests - overtuigd voor de MBO T800 tassenvouwmachine.

Cobot_klein.jpg
Testimonial Tuijtel
SC_Metaprint_1733_klein.jpg

Metaprint

Metaprint bedrukt metaal, waar vervolgens spuitbussen en blikverpakkingen van worden gemaakt. 

Een specialisme, dat om een speciaal kleurproef-traject vraagt, dat is gerealiseerd met Flex Pack van CGS ORIS.

Testimonial Metaprint

Beyaert Printing

Beyaert Printing, gespecialiseerd in groot formaat offset drukwerk en vouwkartonnen verpakkingen, investeerde in twee nieuwe persen van Koenig & Bauer.

Deze zorgen voor meer capaciteit, grotere flexibiliteit én de mogelijkheid om nieuwe markten te veroveren: nu kan ook op karton tot 1,5 mm dik gedrukt worden.

_YSS7399-HDR-HiRes-1_Alexander_bij_106_klein.jpg
Testimonial Tuijtel
chapo en Haletra bundelen krachten.jpg

Chapo

Met het vergroten van de technische mogelijkheden en het verbreden van het assortiment ziet drukkerij Chapo kans om nieuwe markten aan te boren. 

De overstap naar Epple Premium Board inkten zorgt voor een efficiënte productie van hoogwaardig drukwerk op uiteenlopende papiersoorten.

Testimonial Metaprint
bottom of page