Testimonials Wifac

Testimonials

Graag laten wij onze klanten aan het woord over hun ervaringen met onze producten en diensten. Ook de toepassingen waarvoor ze onze oplossingen inzetten zijn interessant. 

Bent u op ideeën gebracht of heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Monique_printer_website.jpg

Koen Pack

Deze producent van verpakkingen voor bloemen en planten maakt al jaren mock-ups met Oris FlexPack.

 

Een voorspelbaar eindresultaat met een korte terugverdientijd zijn de ijzersterke troeven. 

 

Kartonplus

Kartonplus, een jong en energiek bedrijf uit Enschede, wil de markt veroveren met een frisse en nieuwe kijk op verpakkingen van vouwkarton.

DSC_0306-klein.jpg
 
Multipost_gebouw.jpg

Multi-Post

Vereenvoudigt haar workflow-automatisering met Enfocus software. "Daarmee maken we een enorme efficiencyslag en kunnen we sneller en flexibeler inspelen op de ontwikkelingen."

 

Graphic Packaging Int.

Stapte over op vochtwateradditief van Tower Products Europe. Op de persen van deze verpakkingsdrukker is alcoholvrij produceren de norm.

Gebouw GPI - emailing.png
 
CTP_van Eerd5-uitgesneden.jpg

Koninklijke Van Eerd

Wilde de plaatproductie zoveel als mogelijk chemieloos laten verlopen. Met de Agfa Arkana processor en Energy Elite Eco plaat gebruiken we nog maar 55 ml per m2 en zetten daarmee echt een grote stap vooruit.

 

Cartamundi

Cartamundi uit België is de grootste producent van speelkaarten en bordspellen ter wereld.

Bij de duizelingwekkende hoeveelheden in productie hoort een sterke en rationele inkoop van supplies.  Samen met Wifac gingen ze op zoek naar productiviteitsverhoging.

20_02_wif_cartamundi_turnhout_supplies-2
064__999 Award 2019_192_Heineken_Cans_Ov

VBAT

VBAT uit Amsterdam ontwerpt wereldwijd voor honderden klanten verpakkingen en zorgt ervoor dat bij het drukken de kleur en uitstraling bij evenzovele grafische bedrijven vrijwel identiek is.

Grafimedia, Koenig & Bauer,Prepress, Grafische apparatuur, Supplies, Colour management, Postpress, Prepuplishing, Press, Wifac