top of page
19_04_07_bpekbinderij_rietveld_rotterdam

Postpress

Wifac levert alle apparatuur en supplies voor het mooi afwerken van drukwerk.

Onze postpress-specialisten staan klaar om elke postpress-vraag te beantwoorden en de machine af te stellen voor een optimale productie. Nagenoeg alles kan geproduceerd worden, met inzet van de producenten van de apparatuur en onze kennis van postpress. Naast de apparatuur vindt u alles supplies die nodig zijn voor een mooi afgewerkt product.

Uw voordelen:

  • We hebben een oplossing voor elk postpress-vraagstuk.

  • Onze kennis van efficiënter afwerken delen we graag.

  • Alle supplies zijn 24/7 te bestellen in onze webshop.

Bograma logo website.jpg
henkel_logo.jpg
Hohner logo website.jpg
Hugo Beck logo website.jpg
Logo-MBO.png
palamides logo.jpg
Perfecta_Logo_4C_pos_website.jpg
Rilecart logo.png
Logo tb.jpg
Wohlenberg logo website.jpg
Logo Peyer.png

Van snijden, vouwen, verzamelen, vergaren, hechten en binden tot en met vouw/plakken, stansen, uitleggen en folieverpakken.

Paskruisje01.png

Portfolio

Apparatuur

We leveren alle apparatuur, van snijden, vouwen, verzamelen, vergaren, hechten, binden tot en met vouw/plakken, stansen, uitleggen en folie-verpakken.

Hohner HSB_13.000_frei_NIET GEBRUIKEN.jp
Boekbinderslinnen.jpg

Supplies

Linnen, cacheerpapier, hechtdraad, lijm, wire-o, rugband en nog veel meer supplies voor het mooi afwerken van uw druk- of printwerk.

Grafische trainingen

Trainingen

Bijvoorbeeld onze  vouwcursus. Wat gebeurt er met het papier in een vouwmachine? Door het vouwwerk theoretisch te onderbouwen leert u alle voorkomende vouw-vragen zelf te beantwoorden.

koenigbauer_Service_Select_5dab7d74d6_wi

Service

We informeren en demonstreren uw operators hoe ze de postpress apparatuur zelf kunnen onderhouden. Daarmee worden productie-verstoringen zoveel mogelijk voorkomen.

Grafimedia, Koenig & Bauer,Prepress, Grafische apparatuur, Supplies, Colour management, Postpress, Prepuplishing, Press, Wifac

Uit de praktijk

Erik Oostermann

Wifac

Een goed boek vraagt om een mooi boekomslag. Het portfolio van Bamberger Kaliko bestaat uit meer dan 350 kleuren, in meer dan 15 verschillende kwaliteiten. Daarmee bereik je altijd de gewenste uitstraling!

Bas Lempsink

Kartonplus (NL)

Bedrijven willen liever weg van plastic. Dat biedt allerlei kansen voor vouwkartonnen verpakkingen. Daar willen wij graag op inspelen.

Lees het testimonial

Albert Tuijtel

Grafisch Bedrijf Tuijtel (NL)

Het op pallets stapelen van de katernen die van de vouwmachines komen, is behoorlijk zwaar werk. Daardoor is het niet altijd goed mogelijk op volle snelheid te produceren.”

Lees het testimonial

bottom of page