top of page

Vouwplakmachines voor golfkartonnen verpakkingen

Bijgewerkt op: 5 dec. 2023

Naast vouwplakmachines voor de vouwkarton markt, produceert Koenig & Bauer Duran ook vouwplakoplossingen voor golfkartonnen verpakkingen. Doordat Koenig & Bauer Duran zeer veel waarde hecht aan R&D en machines op maat kan ontwerpen en bouwen, blijft het bedrijf voorop lopen met technologische ontwikkelingen.

Innovatieve benadering

Koenig & Bauer Duran onderscheidt zich in de branche door het uitgebreide productassortiment op het gebied van vouwen, lijmen en verpakken. Deze end-to-end aanpak, van aanvoer tot volledig geautomatiseerd verpakken en palletiseren, zorgt voor een hogere productie-efficiëntie.

Als onderdeel van deze aanpak introduceerde Koenig & Bauer Duran onlangs het Twinfeeder-systeem, een “next generation” extra feeder voor vouwplakmachines. Met dit innovatieve systeem kunnen één of twee stukken golfkarton bovenop dozen worden geplaatst, waarmee in één productiegang kant-en-klare producten gegenereerd kunnen worden.

Vraag naar verpakkingen gestegen door e-commerce

De opkomst van e-commerce heeft geleid tot een aanzienlijke toename in het gebruik van kartonnen verpakkingen. Steeds meer op maat gemaakte kartonnen dozen moeten steeds sneller geleverd kunnen worden. Als antwoord hierop ontwikkelde Koenig & Bauer Duran het Turnpro systeem, waarmee dozen 90 graden gedraaid kunnen worden op de productielijn. Hiermee wordt het productieproces aanzienlijk verkort, wat fabrikanten van kartonnen dozen in staat stelt om een snel en efficiënt aan de gestegen vraag te kunnen voldoen.


Wilt u meer weten over de Koenig & Bauer Duran vouwplakmachines?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Robbert Amse, telefoon +31 6 53 50 25 58 of e-mail robbert.amse@wifac.nl


Naast de machines levert Wifac uiteraard de bijbehorende verbruiksmaterialen, training en 24/7 service.

Comments


bottom of page