top of page

Nieuw: Enfocus REVIEW online PDF proofing

Enfocus, leverancier van o.a. flexibele PDF-tools aan de grafische industrie, kondigt REVIEW aan. Met deze geavanceerde online proefdrukoplossing kunnen beoordelingscycli in de PDF workflow gecentraliseerd en nog beter gestroomlijnd worden.


Enfocus Cloud-platform (SaaS*)

Enfocus REVIEW is het eerste product op het nieuw ontwikkelde Enfocus Cloud-platform, dat is ontworpen om PDF bestanden altijd snel toegankelijk te maken voor grotere groepen medewerkers.


  • Moeiteloze PDF-revisie.

  • Eenvoudige installatie en groot gebruiksgemak.

  • Betaalbaar en flexibel.

  • Geen hostingkosten, geen systeembeheer nodig.


Het gebruik van REVIEW zorgt voor nauwkeurige, betrouwbare en bijzonder snelle communicatie tussen klanten en de drukkerij. Daarnaast is de software bijzonder gebruiksvriendelijk en zorgt voor verhoging van efficiëncy en productiviteit. REVIEW integreert optimaal met uw Enfocus Switch-productiestromen.


* Wat is een SaaS systeem?

Software as a Service (SaaS) stelt gebruikers in staat om via internet verbinding te maken met toepassingen in de Cloud. Voorbeelden zijn e-mail, agendafuncties en office software (zoals Microsoft Office 365).


Wat zijn de voordelen van SaaS?

De investeringskosten zijn laag, updates worden automatisch doorgevoerd en data wordt eenvoudig toegankelijk gemaakt voor meedere personen.Wilt u meer weten over de Enfocus REVIEW software of over de andere workflow software van Enfocus?

Neem dan contact op met Wim van Dijk, telefoon +31 (0)297289544, e-mail wim.van.dijk@wifac.nl

Σχόλια


bottom of page