top of page

Maak kennis met Geert Venema

Bijgewerkt op: 4 mrt.

Geert Venema is op 1 december jl. bij Wifac in dienst gekomen als servicetechnicus voor het team van service drukken. Geert is getrouwd en vader van 3 kinderen. Zijn grote passie is koken. Daarnaast rijdt hij graag op z’n motor en klust hij in en om het huis.

 

Z’n opleiding heeft hij gevolgd aan de MTS Fijnmetaal/Gereedschap maken. Geert maakte kennis met het grafische vak tijdens zijn tijd als servicetechnicus bij MAN Roland, waar hij ruime ervaring heeft opgedaan. Hierdoor kent Geert al een groot aantal klanten van Wifac bij naam.

 

Sinds 1 december jl. houdt Geert zich bezig met het installeren van de vele Koenig & Bauer Rapida drukpersen die Wifac in Nederland en België heeft verkocht. Maar ook reparatie en onderhoud van deze drukpersen behoren tot zijn werkgebied.

 

Als onderdeel van zijn opleidingstraject volgt Geert binnenkort bij Koenig & Bauer in Radebeul een training op de Rapida 76, die hij vervolgens zal helpen opbouwen bij één van onze klanten in Nederland.

 

In de paar maanden die Geert nu aan de slag is bij Wifac vallen de goede werksfeer, de fijne collega’s en het leuke, afwisselende werk hem op. Hij gaat elke dag met plezier aan het werk.

 

We wensen hem veel succes in zijn nieuwe job!

 

 
Comments


bottom of page