top of page

Grootsgedrukt met supplies van Wifac

Met de installatie van een nieuwe achtkleuren Koenig & Bauer Rapida 106 X, eind 2022, haalde drukkerij De Groot (ook bekend als grootsgedrukt.nl) hogere productiesnelheid, geavanceerde automatisering en grotere flexibiliteit in huis. Door daarbij ook te kiezen voor supplies van Wifac – waaronder lakken, perschemicaliën en rubberdoeken – kan er volgens bedrijfsleider Vincent Brouwer bovendien op een gestandaardiseerde en daardoor zeer efficiënte wijze worden geproduceerd.


Meer flexibiliteit en efficiency


Bij De Groot staat een consistente hoge drukkwaliteit hoog in het vaandel. Brouwer: “We drukken volgens strenge ISO-normen. Dat stelt ook hoge eisen aan de supplies die je op de persen gebruikt. Alles moet goed op elkaar zijn afgestemd om tot een optimaal en constant resultaat te komen.”

De Koenig & Bauer persen in de drukkerij van De Groot draaien van maandag tot en met vrijdag 24 uur per dag. Ze maken allemaal gebruik van supplies van Wifac, waaronder de perschemie, de rubberdoeken, de lakken en de lakdoeken. Wil van den Ende, supplies-specialist bij Wifac, legt uit: “Door op de machines allemaal dezelfde middelen en materialen te gebruiken, vergroot je de onderlinge uitwisselbaarheid van orders. Dat zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency, en het garandeert een betrouwbaar eindresultaat.”


Lees hier het complete testimonial.
Comentarios


bottom of page