Vacatures Wifac

Vacature technicus electrotechniek

Wifac is op zoek naar jonge, enthousiaste (BBL) studenten die een elektromechanische opleiding volgen en werken en leren willen combineren.

Wifac is een flexibele speler en deskundige partner voor de gerenommeerde Duitse drukpersenfabrikant Koenig & Bauer AG (KBA) en heeft ook op het gebied van pre-press en afwerken de beste merken in huis. Merken die allemaal ondersteund worden door een uitstekende service.

 

Als service technicus bij Wifac ben je verantwoordelijk voor installaties, onderhoud en reparaties van high-tech apparatuur. Samen met de collega-technici en onze leveranciers zullen we je vaktechnische- en persoonlijke ontwikkeling begeleiden en verder uitbouwen.

 

We nodigen studenten uit de ondergenoemde opleiding uit, hun leerbaan het komend schooljaar bij Wifac in te vullen:

                           

Technicus / eerste monteur (service en onderhoud) elektrotechniek

 

Voor installatie van en service / onderhoud aan het elektrotechnische, meet- en regeltechnische deel van Koenig & Bauer drukpersen.

                                                                       

Wat houdt het in?

Bij Wifac werk je in een team van engineers, dat ervoor zorgt dat onze high-tech machines optimaal functioneren. Door je opleiding werk je aan een gedegen theoretische technische achtergrond. Wij zorgen ervoor dat je die kennis  ook in de praktijk kunt brengen en verder kunt  uitbreiden. Werk je als engineer bij Wifac dan is geen dag hetzelfde. De werkzaamheden zijn erg afwisselend en vinden op locatie bij onze klanten plaats. Het is dan ook gunstig als je over een rijbewijs beschikt. Ook je sociale vaardigheden zijn belangrijk. Je luistert en analyseert goed en lost problemen zo snel mogelijk op. Je bent het visitekaartje van Wifac, dus wat er ook gebeurt, je houdt het hoofd koel. 

Wat bieden we?

Wifac werkt samen met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en is gecertificeerd als erkend technisch en commercieel leerbedrijf. Je gaat betaald en op basis van een leer-arbeidsovereenkomst meewerken in ons team. Uiteraard word je daarbij door onze ervaren collega’s begeleid en doe je daarbij veel kennis op. Zo krijg je een prima praktijkopleiding, terwijl je ook gedeeltelijk bij ons in dienst bent. Niet contractueel vastgelegd zijn de vrijheid, goede werksfeer en collegialiteit. Die kun je het beste zelf ondervinden.

Ben je geïnteresseerd in dit interessante werk/leertraject? 

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Veronique Pfaff, afdeling personeelszaken, e-mail: veronique.pfaff@wifac.nl.

 

Wil je meer informatie over Wifac en over deze functie, dan kun je contact opnemen met Jos Kanters, servicedesk manager, e-mail jos.kanters@wifac.nl.  

We komen graag met je in gesprek!

de kracht van Wifac:

de mensen | de merken | de mentaliteit

Grafimedia, Koenig & Bauer,Prepress, Grafische apparatuur, Supplies, Colour management, Postpress, Prepuplishing, Press, Wifac