Vacatures Wifac

Vacature technicus afwerking

Wifac is op zoek naar enthousiaste servicetechnici

 

Wifac is een flexibele speler en een deskundige partner voor gerenommeerde fabrikanten zoals Koenig & Bauer AG (KBA), MBO Maschinenbau GmbH, Wohlenberg Buchbindesysteme, Screen en AGFA CTP systemen. Kortom we hebben op alle gebieden merken van wereldnaam en –faam in huis. Merken die allemaal ondersteund worden door een uitstekende service-organisatie.

 

Voor de uitbreiding van ons serviceteam, dat verantwoordelijk is voor installaties, onderhoud en reparaties van deze high-tech apparatuur, zijn we op zoek naar een enthousiaste:

                           

Servicetechnicus Afwerking (m/v)

Als servicetechnicus zorg je ervoor dat onze complexe machines optimaal functioneren. Je hebt flink wat mechanische en elektronische kennis en bent ook geïnteresseerd in een verdere uitbreiding hiervan. Interesse in doorgroei naar het serviceteam drukken is een pré. Onze technici verlenen regelmatig, onder hoge druk, eerste hulp aan onze klanten. Sociale vaardigheden zijn dan ook van groot belang. Je luistert en analyseert goed en lost problemen zo snel mogelijk op. Je bent het visitekaartje van Wifac, dus wat er ook gebeurt, je houdt het hoofd koel. Je functioneert net zo makkelijk zelfstandig als in teamverband en bent flexibel inzetbaar, waarbij zeer zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit past. Kortom een dynamische baan in een interessante branche!

Wie zoeken we?

Voor deze functie zoeken we een servicegerichte MTS-er Mechatronica (of vergelijkbare opleiding), die zich thuis voelt in de grafische industrie en bij voorkeur ook enkele jaren werkervaring heeft in deze branche. Je spreekt en verstaat goed Duits en Engels en je kunt goed omgaan met computersystemen en de gangbare MS Office applicaties.

 

Wat biedt Wifac?

Werken bij Wifac is werken in een professionele organisatie, met prettige collega’s. Samen met onze leveranciers zullen we je vaktechnische- en persoonlijke ontwikkeling begeleiden. Daarnaast kun je bij Wifac rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak. Niet contractueel vastgelegd zijn de vrijheid, werksfeer en collegialiteit. Die kun je het beste zelf aan den lijve ondervinden.

 

Ben je geïnteresseerd in deze boeiende functie?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Veronique Pfaff, afdeling personeelszaken, Rendementsweg 20B-1, 3641 SL Mijdrecht, of per e-mail naar veronique.pfaff@wifac.nl.

 

Wil je meer informatie over Wifac en over deze functie, dan kun je contact opnemen met Cock Kooiman, telefoon +31 6 53 43 63 64 of per e-mail cock.kooiman@wifac.nl

                                              

We komen graag met je in gesprek!

de kracht van Wifac:

de mensen | de merken | de mentaliteit

Grafimedia, Koenig & Bauer,Prepress, Grafische apparatuur, Supplies, Colour management, Postpress, Prepuplishing, Press, Wifac