top of page
AdobeStock_208568684 - customer support_website.jpg

Vacature serviceplanner

Serviceplanner (32-40 uur, Mijdrecht)

 

Van nature ben je klantvriendelijk en heb je een goed overzicht in een planning. Je voelt je thuis in een technische omgeving en bent administratief sterk. Nu sta je open voor een interessante (parttime)functie bij een optimistische mkb-organisatie met een hele plezierige werksfeer. Precies díe baan hebben we voor jou bij Wifac!

 

Je hebt de touwtjes in handen als serviceplanner bij Wifac

Er is veel veranderd in de grafische industrie. Juist in deze tijd zijn er veel duurzame en technologische innovaties in deze sector en als serviceplanner bij jij de directe schakel tussen de klanten in Nederland en België en onze technici.

Je plant het reguliere onderhoud voor de machines op basis van serviceverzoeken van de klanten en de onderhoudsschema’s die daarbij vanuit de fabrikant worden aangegeven. Daar komen de installaties van nieuwe projecten bij, in overleg met de verkoop. Ook zijn er incidenteel storingen die vlot verholpen moeten worden. Dus je moet een goed overzicht hebben en prioriteiten kunnen stellen om de hoge verwachtingen van klanten te overtreffen.

 

Verder behoort tot je taken en verantwoordelijkheden:

 • Het aannemen en inplannen van inkomende verzoeken voor onderhoud en je hebt een scherp oog op de voortgang van de lopende servicewerkzaamheden.

 • Samen met technici maak je de afweging welke storingen voorrang hebben en hoe je zo vlot mogelijk een klant van dienst kan zijn.

 • Je verwerkt de servicerapporten, houdt de service contracten bij en verwerkt de verlofuren in ons systeem.

 • Je overlegt met fabrikanten, verkoop, afdeling on­derdelen en financiële administratie en bewaakt nauwgezet de gemaakte afspraken.

 

We vragen heel wat van je als serviceplanner bij Wifac

Wij zoeken in een planner een proactieve, stressbestendige en flexibele collega die ook onder druk prioriteiten kan stellen. Niemand wil een storing en jij be­grijpt als geen ander dat de emoties daarbij wel eens kunnen oplopen. Jij houdt het hoofd koel en blijft alert, klantgericht en nauwkeurig. We zoeken een administratieve kei zonder bureau­cratische trekjes, een teamspeler met inzet en verantwoordelijkheids-gevoel. Iemand die aan de telefoon heel klantvriendelijk is en correct en effectief de planning verzorgt.
 

Verder heb je in ieder geval:

 • Een afgeronde opleiding op mbo-niveau.

 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring met serviceplanning, bij voorkeur binnen de grafische industrie of een andere industrie waarbij je de schakel bent tussen de klant en mensen in de buitendienst. Dat kan zijn als planner, service coördinator, projectcoördinator, servicedesk medewerker of een vergelijkbare positie.

 • Affiniteit met techniek is belangrijk, je hoeft zelf geen technicus te zijn.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en daarbij vaardigheid in de Engelse en/of Duitse taal.

 

Daar stellen we heel wat tegenover

Je kiest voor een verantwoordelijke baan waarbij je als ‘spin in het web’ contact hebt met klanten, technici en andere betrokkenen. En dat in een positief en gezellig team waarbij samenwerken in een goede sfeer essentieel is. Uiteraard hoort daar een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij:

 • Een vast brutosalaris dat aansluit bij je opleiding en ervaring

 • Vakantiegeld, 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen (op basis van fulltime)

 • Een uitstekende pensioenregeling

 • 32 uur werken is mogelijk

 

Wat je wil weten over Wifac

Wifac is een groot handelshuis dat zich richt op de verkoop en service van producten en diensten voor vrijwel alle segmenten van de grafische industrie. Veel drukkerijen in Nederland en België, bijvoorbeeld voor de productie van kranten, boeken, tijdschriften of verpakkingen, maken gebruik van door Wifac geleverde apparatuur. Het spreekt voor zich dat bedrijfszekerheid en continuïteit in deze branche van groot belang zijn. Daarom zet Wifac hoog in op serviceverlening, die we vormgeven met gemotiveerde en dynamische professionals.

Wifac is een deskundige partner voor de gerenommeerde Duitse drukpersenfabrikant Koenig & Bauer AG (KBA) en heeft ook op het gebied van pre-press en afwerken de beste merken in huis. Merken die allemaal ondersteund worden door een uitstekende service.

We werken met een compact en gedreven team van ervaren mensen vanuit een representatief kantoor in Mijdrecht. Zo werkt het bij Wifac!

Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten op www.wifac.nl

 

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en dit is jouw baan!

Neem contact op met Stephan van der Sluijs, die als recruiter verbonden is aan de organisatie. Hij kan je alles vertellen over de functie, de mensen en de mogelijkheden bij Wifac. Je kunt hem bellen of een WhatsApp sturen via 0616856394 of mailen via stephan@volans.nl

de kracht van Wifac:

de mensen | de merken | de mentaliteit

Grafimedia, Koenig & Bauer,Prepress, Grafische apparatuur, Supplies, Colour management, Postpress, Prepuplishing, Press, Wifac

bottom of page