top of page
AdobeStock_208568684 - customer support_website.jpg

Vacature serviceplanner

Serviceplanner (32-40 uur)

 

Ben je van nature klantvriendelijk en heb je een goed overzicht in een planning? Voel je je thuis in een technische omgeving en ben je administratief sterk? Sta je open voor een interessante (parttime)functie bij een optimistische mkb-organisatie met een hele plezierige werksfeer?
Dan hebben we voor jou dé perfecte baan bij Wifac!

 

Je hebt de touwtjes in handen als serviceplanner bij Wifac
Er is veel veranderd in de grafische industrie. Juist in deze tijd zijn er veel duurzame en technologische innovaties in deze sector en als serviceplanner bij jij de directe schakel tussen de klanten in Nederland en België en onze technici.


Je plant het reguliere onderhoud voor de hoogwaardige technologische machines op basis van serviceverzoeken van de klanten en de onderhoudsschema’s die daarbij vanuit de fabrikant worden aangegeven. Daar komen de installaties van nieuwe projecten bij, in overleg met de verkoop. Ook zijn er incidenteel storingen die vlot verholpen moeten worden. Dus je moet een goed overzicht hebben en prioriteiten kunnen stellen om de hoge verwachtingen van klanten te overtreffen.

 

Verder behoort tot je taken en verantwoordelijkheden:

 • Het aannemen en inplannen van inkomende verzoeken voor onderhoud en je hebt een scherp oog op de voortgang van de lopende servicewerkzaamheden.

 • Samen met technici maak je de afweging welke storingen voorrang hebben en hoe je zo vlot mogelijk een klant van dienst kan zijn.

 • Je verwerkt de servicerapporten, houdt de service contracten bij en verwerkt de verlofuren in ons systeem.

 

We vragen heel wat van je als serviceplanner bij Wifac

Wij zoeken in een planner een proactieve, stressbestendige en flexibele collega die ook onder druk prioriteiten kan stellen. Niemand wil een storing en jij begrijpt als geen ander dat de emoties daarbij wel eens kunnen oplopen. Jij houdt het hoofd koel en blijft alert, klantgericht en nauwkeurig.

 

We zoeken een administratieve kei zonder bureaucratische trekjes, een teamspeler met inzet en verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die aan de telefoon heel klantvriendelijk is en correct en effectief de planning verzorgt.

Verder heb je in ieder geval:

 • Een afgeronde opleiding op mbo-niveau.

 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring met serviceplanning, bij voorkeur binnen de grafische industrie of een andere industrie waarbij je de schakel bent tussen de klant en mensen in de buitendienst. Dat kan zijn als planner, service coördinator, projectcoördinator, servicedesk medewerker of een vergelijkbare positie.

 • Affiniteit met techniek is belangrijk, maar je hoeft zelf geen technicus te zijn.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en daarbij vaardigheid in de Engelse en/of Duitse taal.

 

Daar stellen we heel wat tegenover

Je kiest voor een verantwoordelijke baan waarbij je als ‘spin in het web’ contact hebt met klanten, technici en andere betrokkenen. En dat in een positief en gezellig team waarbij samenwerken in een goede sfeer essentieel is.

 

Uiteraard hoort daar een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij:

 • Een vast brutosalaris dat aansluit bij je opleiding en ervaring

 • Een vaste 13e maand

 • Vakantiegeld, 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen (op basis van fulltime)

 • Een uitstekende pensioenregeling

 • 32 uur werken is mogelijk

Wat je wil weten over Wifac

​Wifac is een groot handelshuis dat zich richt op de verkoop en service van producten en diensten voor vrijwel alle segmenten van de grafische industrie. Veel drukkerijen in Nederland en België, bijvoorbeeld voor de productie van kranten, boeken, tijdschriften of verpakkingen, maken gebruik van door Wifac geleverde apparatuur. Het spreekt voor zich dat bedrijfszekerheid en continuïteit in deze branche van groot belang zijn. Daarom zet Wifac hoog in op serviceverlening, die we vormgeven met gemotiveerde en dynamische professionals.

 

Wifac is een deskundige partner voor de gerenommeerde Duitse drukpersenfabrikant Koenig & Bauer AG (KBA) en heeft ook op het gebied van pre-press en afwerken de beste merken in huis. Merken die allemaal ondersteund worden door een uitstekende service.

 

We werken met een compact en gedreven team van ervaren mensen vanuit een representatief kantoor in Mijdrecht. Zo werkt het bij Wifac!

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en dit is jouw baan!

Neem dan contact op met Veronique Pfaff, HR manager. Zij kan je alles vertellen over de functie-inhoud, de mensen en de mogelijkheden bij Wifac. Je kunt haar bellen of een persoonlijk bericht sturen via WhatsApp (06-53342777) of mailen via veronique.pfaff@wifac.nl

de kracht van Wifac:

de mensen | de merken | de mentaliteit

Grafimedia, Koenig & Bauer,Prepress, Grafische apparatuur, Supplies, Colour management, Postpress, Prepuplishing, Press, Wifac

bottom of page