top of page
Vacature projectcoördinator_AdobeStock_620796801_klein.jpg

Vacature projectcoördinator

Projectcoördinator Grafische Industrie

 

Je bent een technicus en weet als geen ander wat er moet gebeuren bij de service en installatie van complexe machines. Maar je zoekt een combinatie van overzicht en coördinatie van projecten vanaf je werkplek, in combinatie met ‘hands on’ contact met de techniek en de mensen die het project realiseren. Precies díe baan hebben we voor jou bij Wifac!

 

Vrijheid en innovatieve techniek bij Wifac

Er is veel veranderd in de grafische industrie. Juist in deze tijd zijn er veel duurzame en technologische innovaties in deze markt. Wifac biedt zekerheid en stabiliteit en boekt successen door kwaliteit, de sterke naam en een uitmuntende service. Wegens aankomend pensioen van een van de collega’s zoeken we een ervaren projectcoördinator.

 

Als projectcoördinator ben je de verbindende schakel tussen de servicetechnici in de Benelux, de klanten en grote leveranciers van Wifac bij grote serviceprojecten en de installatie van nieuwe machines. Dit zijn projecten die soms weken in beslag nemen en die vragen om een goede afstemming met de klant, de leveranciers, de technici en alle andere betrokken partijen voor een vlot verloop.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren onder meer:
 

 • De werkvoorbereiding en projectplanning van de werkzaamheden.

 • Het onderhouden van het contact met de klant en de leveranciers met betrekking tot installatie en groot onderhoud.

 • Het bezoeken van de projecten en het optimaliseren van de omstandigheden tijdens het project in overleg met alle betrokken partijen.

 • Hands-on meewerken met de technici in verschillende stadia van de implementatie.

 • De operationele en administratieve verantwoordelijkheid inclusief de administratieve verwerking en rapportage.

 

Je rapporteert aan de Servicemanager Benelux die vooral betrokken is bij de oplevering en de afname van de projecten.  

 

We vragen heel wat van je als projectcoördinator bij Wifac

In deze functie is het niet alleen belangrijk wat je technisch kunt, maar ook wie je bent als mens. We zoeken namelijk iemand die de vrijheid en verantwoordelijkheid aankan van een zelfstandige functie waarbij je mensen en projecten in goede banen leidt. Iemand die altijd klantgericht werkt, communicatief sterk is en ‘eigenaarschap’ voelt bij complexe installaties. Verder heb je in ieder geval:
 

 • Minimaal hbo denk- werkniveau en een afgeronde technische opleiding richting werktuigbouw, mechatronica of elektronica.

 • Minimaal 5 jaar ervaring met de service en onderhoud van complexe machines of installaties waarbij de verschillende technische disciplines (mechanisch, elektrisch, PLC) samenkomen. Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan vanuit de binnendienst in de coördinatie of engineering van projecten.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en daarbij vaardigheid in de Engelse en/of Duitse taal.

 

Daar stellen we heel wat tegenover

Je kiest voor de technische uitdaging, de positieve werksfeer en persoonlijke groei bij Wifac. Daarbij krijg je een uitgebreid inwerktraject en intensieve training bij leveranciers. Uiteraard hoort daar een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij:
 

 • Een brutosalaris dat aansluit bij je opleiding, ervaring en technische expertise.

 • Vakantiegeld, 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen.

 • Een goede pensioenregeling.

 • Autoregeling: een vrije keuze (binnen budget en mits er geen auto beschikbaar is) op geel kenteken. Dus ook voor privégebruik beschikbaar!

 • Uiteraard wordt er een mobiele telefoon en laptop ter beschikking gesteld.

 • Je krijgt een contract met uitzicht op een vaste baan. Dus geen detachering of uitzenden, we gaan echt voor de lange termijn.

 • In deze functie kun je goed vanuit huis werken en zal je veel op projecten fysiek aanwezig zijn. Om die reden zoeken we naar een kandidaat met een woonplaats in Midden- of Zuid-Nederland.

 • De mogelijkheid tot persoonlijke groei door het volgen van externe ontwikkelingscursussen.

 

Wat je wil weten over Wifac

Onze klanten kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. In haar bestaan van ruim 110 jaar heeft Wifac een sterke positie opgebouwd op de grafische markt in de Benelux. We verkopen, installeren en onderhouden A-merk machines voor de grafische industrie met een groeiend aandeel in de verpakkingsmarkt. Binnen de serviceafdeling ‘Drukken’ werken veertien betrokken collega’s, verdeeld over Nederland en België. Met elkaar vormen ze een sterk team. Zo werkt het bij Wifac!

Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten op www.wifac.nl

 

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en dit is jouw baan!

Neem contact op met Stephan van der Sluijs die als recruiter verbonden is aan de organisatie. Hij kan je alles vertellen over de functie, de mensen en de mogelijkheden bij Wifac. Je kunt hem bellen of een WhatsApp sturen via 0616856394 of mailen via stephan@volans.nl

de kracht van Wifac:

de mensen | de merken | de mentaliteit

Grafimedia, Koenig & Bauer,Prepress, Grafische apparatuur, Supplies, Colour management, Postpress, Prepuplishing, Press, Wifac

bottom of page