Equios
Maak een afdruk van dit product

Equios

Equios: universele workflow van Screen
De nieuwste generatie Equios workflow-software van Screen combineert de kennis van prepress met de laatste inkjet-technieken. 

De Equios universele workflow van Screen maakt het mogelijk druk- en printbestanden naar meerdere en uiteenlopende machines te sturen.

De software voegt prepress-kennis samen met uiteenlopende functies. Deze maken een volledig geautomatiseerde workflow mogelijk, net zoals het supersnel printen van variabele data.

Equios ondersteunt zowel printing on demand (POD) als computer-to-plate (CTP) en werkt onder andere perfect samen met PlateRite CTP-systemen en de Truepress Jet520ZZ en JetSX inkjetprinters. 

Activity board voor krachtig procesmanagement
Het activiteitenoverzicht (Activity Board) is in Equios het kompas waarbij de status van een pagina in de workflow direct duidelijk is. In één oogopslag is te zien in welke fase van de productie het bestand verkeert: van data-input tot printklare pagina's.

Er kan worden gebruik gemaakt van tijdelijke paginering, zelfs als er nog geen impositieschema bekend is.

Spreads zijn zichtbaar. Pagina's zijn tot op het laatste moment aan te passen, net zoals deze - met drag & drop - van positie kunnen wisselen.

Action Plan automatiseert workflow
In Equios Action Plan staan de instructies voor input en output van de bestanden. Templates vergemakkelijken het werk en zogen voor tijdwinst. Action Plan kent meer krachtig automatiseringsgereedschap. Denk aan meerdere output tickets voor uiteenlopende machines: CTP, drukpers, printer en nabewerking. De gegenereerde informatie maakt en een naadloze koppeling tussen de jobs in de workflow en managementinformatiesystemen mogelijk.

Auto Ganging: doelmatige impositie
Equios Auto Ganging zorgt volledig automatisch voor een correcte impositie bij vooral kleinere jobs. De software is op maat van de gebruiker te tunen. Denk aan het groeperen van jobs met eenzelfde grootte, horizontale en verticale lay-outs en step & repeat functionaliteit. 

Smart Variable: high speed dataprinten in hoogste versnelling
Equios Smart Variable herkent elementen uit een ontwerp en slaat deze op in de achtergrond. Dat maakt het telkens opnieuw rippen van deze data overbodig. Dit verhoogt de productiesnelheid bij grote hoeveelheden variabele data aanzienlijk. Een tijdsbesparing die de hoogst mogelijk snelheden van de printer maximaal benut.

Meer weten over Equios, de universele workflow van Screen? Klik hier.