Quickbinder
Maak een afdruk van dit product

Quickbinder

Met de nieuwe Quickbinder presenteert Wohlenberg een nieuwe generatie Perfect Binders in het lagere-volumesegment. De Quickbinder is zowel bedoeld voor kleinere bedrijven die met perfect binding willen starten als voor de grote industriële boekbinder die deze machine kan gebruiken voor de productie van proefexemplaren van hoge kwaliteit en middelgrote productieseries.

Ondanks de geringe afmetingen - de lengte bedraagt slechts 3,7 meter en de breedte 1,4 meter, verenigt de Quickbinder in zijn compacte, geïntegreerde opbouw en frame alle eigenschappen van een grote Perfect Binder. De Quickbinder ondersteunt niet alleen de productie met alle lijmtechnieken (hotmelt, dispersie en PUR), maar kan ook in één doorloop brochures vouwen.

Een rugvoorbereidingsstation met de nieuw ontwikkelde meertandige kop en stofafzuiging - technologie van de Champion - garandeert een hoge bindkwaliteit. Met zijn formaatbereik van DIN A6 tot DIN A6 (DIN A4 horizontaal) en een maximale productdikte van 70 mm is de Quickbinder geschikt voor bijna alle denkbare productietaken.

Een ander opvallend kenmerk van de Quickbinder is de volledig geautomatiseerde besturing van alle functies voor het instellen van de blokdikte en het omslagformaat; een eigenschap die waarschijnlijk uniek is in deze klasse. Door de combinatie van gemotoriseerde bewegingen en het nieuwe NAVIGATOR grafisch interactieve besturingssysteem is de Quickbinder niet alleen gemakkelijk te bedienen, maar ook uiterst economisch.

Klik hier voor meer informatie en specificaties.