City 4000
Maak een afdruk van dit product

City 4000

De City 4000 Perfect Binder vormt het hart van een compleet systeem, dat kan worden uitgebreid naarmate het bedrijf groeit. De City 4000 is voorzien van interfaces voor latere uitbreiding tot een perfect-bindingstraat met een vergaarmachine, een transportsysteem en een driesnijder.

De omsteltijden zijn uiterst kort, zodat ook kleine oplagen op een rendabele manier kunnen worden verwerkt. De City 4000 is de ideale Perfect Binder voor gemiddelde snelheden. Gebruikersvriendelijke en goed toegankelijke bedieningselementen en handige instelhulpen waarborgen korte insteltijden. Asloze aandrijvingen tussen de vergaarmachine en de Perfect Binder behoren tot de standaarduitvoering.

Dankzij het compacte ontwerp kan deze Perfect Binder op een zeer beperkte ruimte worden opgesteld. Met de koudlijm-, hotmelt,- en PUR-techniek kan de gebruiker aan alle eisen van de markt voldoen

Het gecoate klemtransportsysteem heeft een gecentreerde afstelling van 0-70 mm, geleiding via dubbele kogellagers en ontgrendelingstechniek voor het gemakkelijk openen van de klemmen. De hoofdaandrijving is een onderhoudsvrije, frequentiegestuurde driefasen-wisselstroommotor. De PLC-besturing is uitgerust met een meertalig diagnosescherm. De handige inschuifbare beschermkappen zorgen voor een hoge veiligheidsstandaard.

Klik hier voor meer informatie en specificaties.