dayGraphica 8897
Maak een afdruk van dit product

dayGraphica 8897

Ook onder de zwaarste omstandigheden in de krantendrukkerij staat het rubberdoek dayGraphica 8897 zijn mannetje. Het doek is speciaal ontworpen met een duurzaam karkas en superieure drukeigenschappen en daardoor uitstekend geschikt om in te zetten bij grote oplagen. Wifac Cedu brengt de doeken op de markt. 

dayGraphica 8897 kenmerkt zich door een lange levensduur en een hoge drukkwaliteit op de pers. Drukkers profiteren van de hogere productiviteit, lagere kosten en weten zo hun rendement te verhogen. Geen deadline wordt gemist, terwijl de drukkwaliteit met een hoog contrast en een stabiele densiteit zorgt voor een goede drukkwaliteit. 

De gepatenteerde 'closed cell' samendrukbare laag zorgt voor egale en precieze druk over de gehele oppervlakte. Het karkas is door de ingenieurs van Day duurzaam ontworpen. 

De jarenlange ervaring van Day - onderdeel van de Flint Group - met het ontwikkelen en produceren van rubberdoeken, uit zich in de uitgebreide dayGraphica range rubberdoeken voor vrijwel iedere offsetdruk toepassing. Naast een uitgebreide range rubberdoeken voor de vellenoffset, met onder andere producten voor speciale toepassingen zoals UV-druk, lakken, plasticbedrukking, metaalbedrukking en waterloos offset, heeft Day International ook rubberdoeken, metal back blankets en printing sleeves in het assortiment voor de heatset en coldset rotatiedruk. 

Meer weten? Neem contact op met specialist Perry Theijn, tel. 0297 289 691 of per e-mail: perry.theijn@wifac.nl.