dayGraphica 8894
Maak een afdruk van dit product

dayGraphica 8894

dayGraphica 8894 Newsprinter is een rubberdoek dat zich bijzonder goed thuis voelt op de krantenpers. Wifac Cedu brengt dit nieuwe doek op de markt. 

Krantendrukkers vertrouwen op dayGraphica 8894 voor een uitstekende en exacte inkttransfer. Het rubberdoek draagt bij aan een hoge productiviteit van de drukkerij doordat het weinig gewisseld hoeft te worden. 

Het doek ontleent zijn stevigheid en lange levensduur aan het zeer stabiele karkas en de samendrukbare laag met gesloten celstructuur. Deze zorgen voor een stabiele drukspanning over het gehele drukoppervlak en geven het doek een grote mate van deukherstellendheid, een belangrijke factor bij de levensduur van een rubberdoek. 

Het rubber is zo samengesteld dat het prima release-eigenschappen weet te combineren met een scherpe afdruk. Bovendien is het gewapend tegen oplosmiddelen, dankzij de 'solvent resistant blend'-toplaag. 

De dikte van Newsprinter 8894 bedraagt tussen de 1,93 / 1,96mm. 

De jarenlange ervaring van Day - onderdeel van de Flint Group - met het ontwikkelen en produceren van rubberdoeken, uit zich in de uitgebreide dayGraphica range rubberdoeken voor vrijwel iedere offsetdruk toepassing. Naast een uitgebreide range rubberdoeken voor de vellenoffset, met onder andere producten voor speciale toepassingen zoals UV-druk, lakken, plasticbedrukking, metaalbedrukking en waterloos offset, heeft Day International ook rubberdoeken, metal back blankets en printing sleeves in het assortiment voor de heatset en coldset rotatiedruk. 

Meer weten? Neem contact op met specialist Perry Theijn, tel. 0297 289 691 of per e-mail: perry.theijn@wifac.nl.