dayGraphica 36
Maak een afdruk van dit product

dayGraphica 36

Dit doek is ontworpen voor de moderne vellenoffsetpersen. Mede door het zeer stabiele karkas en samendrukbare laag, zeer geschikt bij een gevarieerd orderpakket.

De grote en moderne R&D afdeling van Day is continue bezig om producten te ontwikkelen die de hoogst mogelijke productiekwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid combineren bij gebruik op de moderne snellopende offsetpersen. 

Deze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van rubberdoeken, uit zich in de grote Day Graphica range rubberdoeken voor vrijwel iedere offsetdruk toepassing. Naast een uitgebreide range rubberdoeken voor de vellenoffset, met o.a. producten voor speciale toepassingen zoals UV druk, Lakken, plasticbedrukking, metaalbedrukking en waterloos offset, heeft Day International ook rubberdoeken, Metal Back Blankets en Printing Sleeves in het assortiment voor de Heatset- en Coldset rotatiedruk.

dayGraphica 36 is prijstechnisch interessant voor drukkers waar prijs - kwaliteit  belangrijk is. Leverbare dikte 1.95 mm.