T765 EA
Maak een afdruk van dit product

T765 EA

MBO T765 Efficiency Automatic: stil, snel en productief 

MBO doet er alles aan om de doorlooptijd van drukwerk zo kort mogelijk te houden. Automatisering wint elke dag aan betekenis. Tijdwinst is van cruciaal belang in een effectief, renderend productieproces. 

De MBO T765 Efficiency Automatic onderscheidt zich doordat de onderdelen van de vouwmachine die de grootste instelbesparingen opleveren tot op het hoogste niveau zijn geautomatiseerd. De vouwmachine is ontworpen voor het 70/100-formaat. Het design is niet alleen een lust voor het oog, maar met zijn logische ergonomie vooral gericht op een zo gemakkelijk mogelijk te bedienen machine. De op armlengte bereikbare instellingen zorgen voor een optimale werk- en productieomgeving voor de bediener.

Machinebedieners zijn tijdens hun werk kwetsbaar voor geluid. Om deze beter te beschermen, worden door MBO belangrijke geluiddempende voorzieningen in de vouwmachines toegepast. Denk bijvoorbeeld aan de volledig afgesloten 'carrosserie' met alleen openingen voor het papiertransport. Dat brengt het geluidsniveau terug tot minder dan 80 dB. Deuren en kappen zijn met geluidwerende stoffen bekleed en met hevels afgesloten. Slim is dat de toegankelijkheid van de machine daarbij niet verminderd is. Vooral bij de uitleg, waar de bediener zich het vaakst ophoudt, zijn de geluidsreducerende maatregelen bijzonder effectief.

De aansturing van de T765 EA wordt geregeld via het VARIO-Control systeem. Dit zorgt voor flexibiliteit en bedieningsgemak. Met behulp van een 15 inch kleuren-touchscreen met grafische weergave zijn alle gangbare vouwwijzes voorgprogammeerd en te zien. Foutmeldingen worden in duidelijke tekst aangegeven. Uitzonderlijke vouwwijzes kunnen in de 'expert modus' worden samengesteld.