Alcoholvrij drukken
Maak een afdruk van dit product

Alcoholvrij drukken

'Waarom zou je zonder alcohol willen drukken?' Er zijn minstens twee belangrijke argumenten om dit technisch interessante pad te bewandelen. Op de eerste plaats is er een bijzonder goede drukkwaliteit mogelijk doordat er een variabele wordt uitgesloten en op de tweede plaats - maar daarom niet minder belangrijk - zal de wetgeving op het gebied van milieu- en arbeidsomstandigheden steeds strengere eisen gaan stellen. 

Wifac levert de kennis, de adviezen en de supplies om alcoholvrij drukken mogelijk te maken. Het is daarbij belangrijk alle parameters van het drukproces goed onder controle te hebben en te houden.

Dat begint al met de juiste hardheid van het water en omvat alle variabelen op de pers: platen, inkt en reinigingsmiddelen.

Alcoholvrij drukken begint met een gedegen analyse van het proces. Na deze inventarisatie volgt een plan van aanpak, waarbij Wifac vanuit een basis-pakket aan supplies voor een alcoholvrij proces, de juiste keuze maakt. Die keuze is bepalend voor het slagen van uw productieproces.  Alcoholvrij drukken is onder praktisch alle omstandigheden mogelijk, maar kan beïnvloed worden door de leeftijd van de apparatuur.  Na de opstart moet het proces gecontinueerd worden. Bij deze uitdaging bewijst Wifac graag haar meerwaarde.