AcoPrint Duo
Maak een afdruk van dit product

AcoPrint Duo

Acoma, de fabrikant van AcoPrint Duo, onderscheidt zich door rubberdoek te produceren dat volledig vrij is van oplosmiddelen zoals tolueen. Uiteraard levert dit een belangrijke bijdrage aan het milieu. Bij het confectioneren van Acoma-doeken komen er geen hinderlijke dampen meer vrij. Deze aanpak levert bovendien kwaliteitsvoordeel op. Doordat er geen verdamping van weekmakers plaatsvindt, is de dikte van het doek vrijwel constant. 

Deze rubberdoeken zijn zeer  soepel, waardoor ze door een drukker bijzonder gemakkelijk te monteren zijn.

AcoPrint Duo heeft als basis een 'low strech' karkas. Het doek is opgebouwd uit drie hoogwaardige textiellagen plus een samendrukbare laag, of 'compressible layer'. Aan deze laag is door Acoma extra veel aandacht besteed. Door het toepassen van een speciale celconstructie beschikt het doek over een hoge samendrukbaarheid en zeer goede release-eigenschappen. AcoPrint Duo  is geschikt voor hybride gebruik, waarbij gewisseld wordt tussen conventionele en hybride inkten.

AcoPrint Duo is leverbaar in 1,95 mm dikte.

De rubberdoeken en lakdoeken van Acoma worden door Wifac zelf geconfectioneerd en zijn dus snel te leveren. U kunt ze bestellen in onze webshop www.wifac.nl/webshop.