Hi-Tech Print
Maak een afdruk van dit product

Hi-Tech Print

Sinds enige tijd levert Wifac binnen de eigen Star Collection bio-inkten. Daarmee zet Wifac weer een stap richting maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De bekende Hi-tech inkt van Wifac is samengesteld op basis van honderd procent plantaardige oliën. De inkt is bij uitstek geschikt voor drukkerijen die inschrijven op overheidstenders of aan de weg willen timmeren met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Van een ander gedrag op de pers is bij het gebruik van deze bio-inkt ten opzichte van conventionele inkten nauwelijks iets te merken. De inkt/vochtbalans hoeft niet of nauwelijks aangepast te worden.

De Hi-Tech-Print is een bakfrisse inkt en is volledig afgestemd op het drukken met hoge snelheden. De inkt is ook zeer geschikt voor snellopende schoon- en weerdrukpersen. De inkt laat zich makkelijk verwerken op alle papiersoorten. De inkt kent een uitstekende inkt/ vochtbalans, kleurkracht, glans en hoge schuurvastheid. 

Klik hier voor de technische specificaties.

Snel in huis
Drukinkt nodig? Bestel voor 15.30 uur, dan is de inkt volgende werkdag in huis. Eenvoudig on-line te bestellen via onze webshop.

De inkt in de praktijk testen? Neem contact op met uw accountmanager of met onze verkoop binnendienst, doorkiesnummer 0297 - 289 557.