top of page

Wifac wordt dealer van Kodak

Bijgewerkt op: 1 dec. 2022

Vanaf 1 juli a.s. is Wifac dealer van Kodak. Dit betreft het volledige Kodak productportfolio inclusief service en applicatie in de Benelux. Daarnaast blijft Wifac dealer van Agfa offsetplaten, CtP systemen, service en applicatie voor Nederland.


De laatste maanden is de markt van offsetplaten verder onder druk komen te staan door problemen in de supply chain. Daarom hebben wij het besluit genomen een tweede gerenommeerd A-merk te gaan voeren. De grafische markt en onze relaties zijn gebaat bij oplossingen die continuïteit bieden in het productieproces, inclusief het gebruikelijke niveau van dienstverlening door Wifac. Met beide A-merken in huis kunnen we elk grafisch bedrijf naar believen bedienen met de juiste service, uitstekende kwaliteit, goede beschikbaarheid en een marktconforme prijs.


Voor verdere toelichting en wat wij hiermee voor u kunnen betekenen, spreken we u graag persoonlijk; behalve met uw accountmanager kunt u ook contact opnemen met Cock Kooiman (06-53436364 of cock.kooiman@wifac.nl).


Via deze link vindt u het persbericht van Kodak.
bottom of page