Wederom succesvol: Alliance Days

Bijgewerkt op: 17 nov.

Van 8 tot 11 november jl. organiseerde de Postpress Alliance haar succesvolle Alliance Days.


Bograma, Herzog + Heymann, MBO, Hohner en Wohlenberg presenteerden zich dit keer bij Hohner in Tuttlingen. Doordat dit een kleinschalig evenement is, konden de bezoekers gericht kijken naar nieuwe oplossingen en was er voldoende tijd voor uitgebreide machine-demonstraties.


Bograma

Bograma toonde een BSR rotatiestans machine in combinatie met de nieuwe BSK 550 stapeluitleg. .


Herzog + Heymann

Herzog + Heymann demonstreerde de nieuwe M9 vouwmachine met automatisch verstelbare walsen en tassen in een pharma configuratie.


MBO CoBo-Stack

Uiteraard werd door MBO de zeer succesvolle CoBo-Stack stapelrobot gedemonstreerd. Behalve de succesvolle bewezen toepassing van het wegstapelen van katernen, wordt de CoBo-Stack steeds meer ingezet voor het wegstapelen van verpakkingen/dozen.

Hohner

Hohner toonde de HHS Futura in 2 configuraties. Eén configuratie met toevoer vanuit een plano vergaartoren, de andere configuratie liet zien dat er ook rechtstreeks vanuit de vouwmachine in de verzamelhechter ingevoerd kan worden. Deze keer door middel van een MBO K70.


MBO K70

Aan de MBO K70 was een invoer vanaf de rol gekoppeld, wat ook interessant is voor digitaal geproduceerde orders. Hiervoor werd de UW 23 afrolunit van MBO gebruikt, waarna de vellen gesneden werden door de MBO SVC525C. De plano vellen werden daarna gevouwen door een combinatie van MBO vouwunit voor een 1e vouwslag waarna de Hohner machine de 2e vouwslag uitvoerde en het deelkatern op de verzamelketting positioneerde.We kijken wederom terug op een geslaagd evenement, waar uitgebreid de tijd was om de ontvangen relaties te informeren over de mogelijkheden van producenten van postpress apparatuur Bograma, Herzog + Heymann, MBO, Hohner en Wohlenberg.


Heeft u dit event gemist?

Elk jaar organiseert de Postpress Alliance de “Alliance Days”, telkens op een andere locatie.

Wilt u zich alvast aanmelden voor een volgende editie? Neem dan contact op met Jaco Wandel, telefoon +31 6 53 47 88 25 of e-mail jaco.wandel@wifac.nl