top of page

Premium partnership Coldset Printing Partners

Coldset Printing Partners (CPP) in Beringen (BE) is onderdeel van Mediahuis, dat in Nederland bijvoorbeeld De Telegraaf drukt. In België is CPP bekend van titels als Gazet van Antwerpen en De Standaard.


CPP is bewust bezig met het verkleinen van haar ecologische voetafdruk. De waterloos coldset inkten van Wifac/KMI, waarmee wordt gedrukt op een Koenig & Bauer Cortina krantenpers, passen daar goed bij. Na een aantal jaar goede resultaten geboekt te hebben met Wifac/KMI inkten is Paul Huybrechts onlangs het Premium Partnership aangeboden.


Met dit Premium Partnership heeft CPP toegang tot nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de inkten, 24/7 support en staat de specifieke inkt die ze gebruiken altijd op voorraad in ons magazijn in Emmerich. Indien nodig kan binnen één dag geleverd worden. Daarmee zijn onze relaties – in deze onzekere tijden - verzekerd van kwalitatief hoogwaardige inkten met 100% leveringszekerheid.Wilt u meer weten over waterloos offset en/of de KMI inkten die daarvoor ingezet worden?

Neem dan contact op met Ivan Kraaijenvanger | telefoon +49 170 495 4384 / +31 6 18 02 40 24 | e-mail ivan.kraaijenvanger@wifac.nl

bottom of page