top of page

Open Huis MICROVOUWEN

Van 10 t/m 12 oktober a.s. bent u van harte welkom bij H+H GmbH & Co. KG in Bielefeld (D), producent van vouwmachines voor korte vouwlengtes. Daarmee kunnen bijvoorbeeld bijsluiters, productinformatie en miniboekjes gevouwen worden.


Tijdens het Open Huis laten ze u de nieuwste technologische ontwikkelingen zien op het gebied van oplossingen voor microvouwen van bijsluiters voor de farmaceutische industrie, cosmetische producten en gebruiksaanwijzingen.


De volgende machines kunt u tijdens het Open Huis in actie zien:


  • S45 tassenvouwmachine De S45 microvouwmachine is geschikt voor de productie van kortgevouwen producten.

  • M9 tassenvouwmachine Vouwmachine voor de productie van outserts voor verpakkingen.

  • KL112.1 tassenvouwmachine De kleinste vouwmachine KL112.1 is ontworpen voor de productie van kleine en kleinste gevouwen producten. Dankzij de vouwwalsdiameter van slechts 26 mm kan een minimale vouwlengte tot 18 mm worden bereikt.

Bedrijfsbezoek


Behalve een bezoek aan de showroom van H+H kunt u zich ook aanmelden voor een bedrijfsbezoek aan Dr. Oetker in Bielefeld. Net als H+H is dit bedrijf een traditie in Bielefeld en de rondleiding is verrassend interessant. U kunt Dr. Oetker bezoeken op 11 oktober vanaf 17.00 uur.

Bent u benieuwd naar de vouwoplossingen van H+H? Meld u dan aan voor dit Open Huis via Jaco Wandel, e-mail jaco.wandel@wifac.nl of telefoon +31 6 53 47 88 25. Natuurlijk kunt u bij Jaco ook terecht voor extra informatie.


We kijken ernaar uit u te begroeten in Bielefeld!bottom of page