top of page

Nieuwe serviceplanner Koenig & Bauer drukpersen

Na heel veel Wifac jaren is Anton van Zanten, planner van de afdeling Service Drukken, onlangs gaan genieten van een welverdiend pensioen. Gelukkig hebben we in Hans Harbrecht een waardig opvolger gevonden, die het plannen van onze servicetechnici voor Koenig & Bauer drukpersen in Nederland en België inmiddels voortvarend heeft opgepakt.


Hans is 57 jaar, getrouwd en vader van twee volwassen dochters. Door zijn bijna 21 jaar ervaring als servicecoördinator, waarvan ruim 18 jaar in de grafische sector, kon hij bij Wifac een vliegende start maken. Hans kende dus al veel Wifac klanten en contactpersonen bij naam. Ook was hij al vertrouwd met het ERP-systeem waarmee complexe planningen gemaakt worden.

Aan het begin van de Corona periode hebben Hans en zijn vrouw een hond in huis genomen, net als veel overige Nederlanders. Ook Gijs heeft inmiddels een prominente plek gekregen tussen de collega’s in Mijdrecht.


Hans haalt zijn werkplezier uit het helpen van klanten en collega’s. Storingen komen altijd onverwacht en moeten snel opgelost worden. Het is Hans’ uitdaging om hiervoor een passende oplossing te zoeken. “problemen zijn uitdagingen” is zijn motto en Hans gaat tevreden naar huis als zijn klanten en collega’s dat ook zijn.


In de komende maanden zal Hans bekend raken met al onze Koenig & Bauer klanten, soorten storingen, inbedrijfstellingen, verhuizingen, onderhoud en overige werkzaamheden rond de Koenig & Bauer drukpersen.


We wensen hem veel succes in zijn nieuwe baan!

bottom of page