Nieuwe collega Tarik Margoum

Op 1 augustus jl. heetten we Tarik Margoum (1980) van harte welkom in ons serviceteam. Tarik gaat service verlenen (onderhoud, het verhelpen van storingen, inbedrijfstellingen) op vouwmachines, snijmachines, binders, verzamelhechters en alle overige postpress machines die Wifac levert.


Tarik heeft bij TSG service verleend op de apparatuur die ze voor tankstations leveren. Zowel het verhelpen van storingen als het installeren van apparatuur behoorden tot zijn werkzaamheden, elektronisch en mechanisch.


Nadat Tarik een paar dagen had meegelopen met enkele Wifac technici heeft deze allrounder voor Wifac gekozen. “Ik krijg energie van een nieuwe werkomgeving, van een andere branche en van het vergroten van mijn kennis en vaardigheden. Wifac zie ik als één van de top-spelers van de grafische industrie.” Bijkomend voordeel is dat Tarik in het midden van Nederland woont, dus heel centraal voor zijn werkgebied.


Zijn voldoening haalt Tarik uit het verhelpen van een probleem of storing bij een klant. Na zijn komst ziet hij alleen maar tevreden gezichten; daar doet hij het voor.


In zijn vrije tijd draagt Tarik zijn kennis over op het gebied van voetbal; hij is trainer van diverse jeugd-elftallen.


Zowel Tarik als de Wifac collega’s zijn enthousiast over zijn komst.


We wensen hem een mooie en interessante loopbaan bij Wifac!