top of page

Nieuwe collega Danny van den Bergh

Onlangs is Danny van den Bergh bij Wifac in dienst getreden als planner op onze service desk.

Samen met Hans Harbrecht zorgt Danny voor het aannemen van service calls en het plannen van technici voor onderhoud van drukpersen, prepress- en afwerkapparatuur bij onze relaties in de Benelux.


Danny heeft de nodige ervaring opgedaan in de automatisering. Hij was eerste aanspreekpunt voor grote klanten als De Bijenkorf, Hema, Praxis en Hunkemöller. Na een paar jaar een restaurant uitgebaat te hebben, heeft Danny in de afgelopen jaren ervaring opgedaan als (logistiek) planner. Kortom, de omgang met klanten en het plannen van werkzaamheden zijn hem zeer vertrouwd en gaan hem soepel af.


Zijn kennis van het grafische vak is nog beperkt, maar Danny is zeer leergierig en zijn directe collega’s ondersteunen hem uiteraard waar nodig. Aan het eind van een werkdag kijkt hij graag met een tevreden gevoel terug op een goed verlopen planning en tevreden klanten en collega’s.


Zijn kantoorfunctie combineert Danny graag met sportieve bezigheden. Hij fitnesst graag en speelt daarnaast tennis en doet aan mountainbiken. Andere hobby’s zijn uit eten gaan, het verzamelen van rode wijnen, reizen en lezen.


Danny is enthousiast van start gegaan met zijn nieuwe baan bij Wifac en hoopt u snel een keer te spreken.


We wensen hem veel succes!Het Wifac Team
bottom of page