top of page

NIEUW: vochtwateradditief voor DOP platen

Door de opkomst en snelle groei van de Develop On Press (DOP) chemieloze plaattechnologie heeft Wifac - in samenwerking met Tower Products Europe -een nieuw vochtwateradditief ontwikkeld, waarmee DOP platen optimaal tot hun recht komen op de offsetpers.


De formulering van de Tower Millennium Fount DOP EU zorgt voor een snelle opstart, uitstekende bevochtiging van de chemieloze offsetplaat en vochtrollen en laat een stabiele inkt/water balans zien gedurende het gehele drukproces. Door een uitgekiende combinatie van grondstoffen kan het gebruik van IPA sterk worden verminderd of geheel worden geëlimineerd. De nieuw ontwikkelde buffer in dit additief vermindert kalkopbouw in de pers, wat sommige papiersoorten kunnen veroorzaken, en zorgt ervoor dat het additief zolang mogelijk optimaal blijft werken.

  • Speciaal ontwikkelde formulering, voor gebruik in combinatie met DOP platen.

  • Bevordert het snel schoonlopen van de plaat.

  • Optimale bevochtiging van plaat en vochtrollen.

  • Sterke buffer tegen kalkopbouw.

  • Geschikt voor reductie of eliminatie van IPA.

  • Te gebruiken met bijvoorbeeld de volgende offsetplaten: Agfa Eclipse, Kodak Sonora XTRA, Fuji Superia ZP.


Tower Products Europe (TPE) is een joint-venture van Tower Products Inc. en Wifac bv. De producten worden exclusief door Wifac in de Benelux verkocht en ondersteund. De TPE producten zijn ontwikkeld voor de segmenten vellenoffset, heatset-, coldset- en smalbaanrotatie en worden in Nederland geproduceerd.


Wilt u meer weten over het vochtwateradditief voor DOP platen?

Neem dan contact op met uw Wifac account manager of bel ons via +31 297 289 691.

Bekijk ook het productinformatieblad.


bottom of page