top of page

NIEUW van Peyer Cover: PRINCESSE NOVA linnen

Onlangs is Wifac exclusief dealer geworden van Peyer Cover, leverancier van kwalitatief hoogwaardige boekbindmaterialen.


NIEUW in de collectie is het PRINCESSE NOVA linnen, gemaakt van fijne viscosestof en leverbaar in mooie nuances blauw en grijs. Dit linnen is leverbaar in een rolbreedte van 140 cm, wat veel flexibiliteit biedt in het gebruik.


Speciale varianten

Met de uitvoeringen "offset" en "zwart-op-zwart" biedt Peyer Cover twee interessante varianten. Het oppervlak van PRINCESSE NOVA offset is voorzien van een primer. Dit maakt het materiaal bijzonder geschikt voor het offsetdrukproces en het resultaat is vergelijkbaar met het drukken op papier. Bijzonder gedetailleerde, kleurintensieve motieven kunnen zo nauwkeurig worden weergegeven.


PRINCESSE NOVA zwart-op-zwart is bijzonder geschikt voor hoogwaardige verpakkingen. De zwarte stof is gelamineerd op zwart papier. Hierdoor zijn er geen witte randen zichtbaar, wanneer het materiaal wordt omgevouwen voor verpakkingen.

Ook is het PRINCESSE NOVA linnen met haar brede kleurenassortiment, uitstekende technische verwerkbaarheid en aangename weefselstructuur bij uitstek geschikt voor de productie van boeken.


Snelle levering

Zoals de meeste door Peyer Cover aangeboden materialen, is het linnen uit voorraad leverbaar en kan desgewenst op het gewenste formaat worden gesneden.


Wilt u meer weten over de boekbindmaterialen van Peyer Cover?

Neem dan contact op met Erik Oostermann, e-mail erik.oostermann@wifac.nl, telefoon +31 6 53 34 20 93.


コメント


bottom of page