Multi-Post vereenvoudigt workflow-automatisering met Enfocus software

“De wereld van communicatie en documentverwerking verandert snel, en Multi-Post verandert mee”, stelt Frank van Ballegooy. Als verantwoordelijke voor ICT en businessdevelopment bij Multi-Post is hij uiterst tevreden over de implementatie van Enfocus PitStop Server en Enfocus Switch door Wifac bij Multi-Post: “Daarmee maken we een enorme efficiencyslag en kunnen we sneller en flexibeler inspelen op de ontwikkelingen.”


Al sinds de oprichting in 1985 zou je Multi-Post een hybride aanbieder van communicatie-oplossingen kunnen noemen. Het bedrijf levert producten en diensten voor digitale en fysieke post- en mail-activiteiten aan bedrijven, organisaties en overheden. Die kunnen er ook voor kiezen deze activiteiten door Multi-Post te laten verzorgen.


Frank van Ballegooy: “Natuurlijk zien we de afgelopen jaren een sterke verschuiving optreden in de mediamix die onze klanten gebruiken. De volumes in print nemen af, terwijl de variëteit aan digitale kanalen juist toeneemt. Een steeds belangrijker deel van onze dienstverlening bestaat op dit moment uit het verzorgen van geautomatiseerde koppelingen tussen allerlei verschillende systemen en applicaties.”


Lees hier het complete interview.