top of page

Maak kennis met Sander Heeren

Sander Heeren (33) is op 1 maart jl. gestart bij Wifac als accountmanager supplies in het rayon Noord/Oost Nederland. Sander is getrouwd met Ellen en vader van een tweeling (een jongen en meisje) van 7 maanden.


De grafische industrie - en dan met name het segment verpakkingen - is voor hem vertrouwd terrein. De laatste werkgever van Sander was Smurfit Kappa MNL Golfkarton. Daarvoor werkte hij als verkoper maar ook als inkoper bij diverse fabrikanten en distributeurs van verpakkingsmaterialen.


Het grafische vak heeft Sander altijd aangesproken. Na een HBO opleiding op het gebied van economie en logistiek heeft hij diverse verkoopopleidingen gevolgd. “On the job” heeft Sander cursussen druktechnieken gevolgd, met name op het gebied van flexo. Met zijn komst naar Wifac gaat hij zich meer verdiepen in het vellenoffset procedé.


Het is altijd Sander’s ambitie geweest om in de buitendienst te gaan werken. Nu hij begin 30 is heeft hij daarvoor voldoende bagage en zet hij graag de volgende stap. Door zijn jarenlange ervaring in de grafische industrie kent Sander al een groot aantal klanten van Wifac bij naam. Vooral verpakkingsbedrijven zijn hem vertrouwd, de drukkerijen gaat Sander binnenkort leren kennen.


Naast de tijd die hij graag besteedt aan zijn jonge gezin, gaat Sander regelmatig mountain biken, kookt hij graag en houdt hij er van om tijd te besteden met familie en vrienden.


Er is een mooi en compleet inwerkprogramma opgesteld, waarin Sander alle ruimte krijgt om zichzelf verder te ontplooien in het grafische vak. De eerste twee weken draait hij mee in de productie bij een relatie van Wifac. Natuurlijk houdt hij ook dan ogen en oren open.


Sander heeft er veel zin in en pakt deze nieuwe uitdaging met beide handen aan.

bottom of page