top of page

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid gegarandeerd!

Krantendrukkerijen die waterloos drukken op een Koenig & Bauer Cortina krantenpers

kiezen voor zekerheid door hun relatie met Wifac/KMI te verstevigen. Deze drukkerijen maken gebruik van KMI inkten, die speciaal zijn ontwikkeld voor waterloze druktechniek op een Cortina rotatiepers.


Onlangs werd de relatie met deze krantendrukkerijen verstevigd doordat Wifac/KMI ze het Premium Partnership heeft aangeboden. Met dit Premium Partnership hebben ze toegang tot nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de inkten, 24/7 support en staat de specifieke inkt die ze gebruiken altijd op voorraad in ons magazijn in Emmerich. Indien nodig kan binnen één dag geleverd worden.

Daarmee zijn onze relaties – in deze onzekere tijden - verzekerd van kwalitatief hoogwaardige inkten

met 100% leveringszekerheid.


Rodi Rotatiedruk, Diemen (NL)


Als enige krantendrukkerij in Nederland met een Cortina pers heeft het bedrijf van Dick Ranzijn een bijzondere positie in de markt. Naast de eigen regionale kranten maakt Rodi veel commercieel drukwerk. Dat vergt absolute focus op kwaliteit. De inkten van Wifac/KMI bieden die al jaren. 100% leveringszekerheid en een stabiele kwaliteit zijn voor Rodi belangrijk. Met het Premium partnership verwachten wij dit nog vele jaren te kunnen bieden.


Wilt u meer weten over waterloos offset en/of de KMI inkten die daarvoor ingezet worden?


Neem dan contact op met Ivan Kraaijenvanger | telefoon +49 170 495 4384 / +31 6 18 02 40 24 | e-mail ivan.kraaijenvanger@wifac.nl


bottom of page