NIEUW: Koenig & Bauer World

Bijgewerkt op: 20 dec. 2021

Sinds eind dit jaar bundelt Koenig & Bauer hun klantinterviews, achtergronden op het gebied van techniek en overig interessant nieuws niet meer in een gedrukte uitgave. U vindt al deze informatie, samen met het laatste nieuws, video’s, etc. op hun website en social media kanalen.


De verschillende rubrieken, waar informatie te lezen is uit alle business units en afdelingen, zijn duidelijk gestructureerd, dus iedereen kan lezen wat bij de eigen interesses past. Boeiende technische onderwerpen worden op de voorgrond geplaatst, bijvoorbeeld de laatste innovaties, veelbelovende partnerschappen of best-practice rapporten. De Koenig & Bauer portefeuille is immens. Uiteraard kijkt Koenig & Bauer ook over de grenzen van hun eigen specifieke marktsegmenten heen en leest u ook over wat de industrie als geheel beweegt.


Naast het digitale kanaal gaat Koenig & Bauer elk jaar een speciale almanak-editie uitbrengen - in een hoogwaardig design, met een verfijnde afwerking, en uiteraard gedrukt op Koenig & Bauer persen. Deze almanak zal een selectie bevatten van de meest interessante artikelen van het afgelopen jaar, samen met een vooruitblik op het komende jaar. Wat beweegt de branche, en dus ook Koenig & Bauer en haar klanten?


Koenig & Bauer World wordt zowel in het Duits als in het Engels gepubliceerd.


https://world.koenig-bauer.com

https://www.linkedin.com/company/koenig-bauer/

https://www.instagram.com/koenigandbauer/

https://www.youtube.com/user/KoenigundBauerAG

https://www.facebook.com/koenigandbauer/

https://twitter.com/koenigandbauer