top of page

Koenig & Bauer Iberica Open Huis

U bent van harte uitgenodigd voor het bijwonen van een exclusief Open Huis bij Koenig & Bauer Iberica in Barcelona op 21 of 22 november a.s.


Koenig & Bauer is leverancier van totaaloplossingen voor de productie van vouwkartonnen verpakkingen. In de afgelopen jaren is het leveringsprogramma uitgebreid van workflow en drukken naar ook stansen (Iberica) en vouwplakken (Duran).


U arriveert de avond vóór de Open Dag en neemt deel aan het leuke en interessante avondprogramma in Barcelona. De volgende ochtend wordt u opgehaald en naar de gloednieuwe productiefaciliteit van Koenig & Bauer Iberica gebracht. Daar worden de Iberica CutPRO Q 106 vlakstans en Duran Omega Allpro 110 vouwplakmachine gedemonstreerd.


Dit is een geweldige kans om de postpress oplossingen van Koenig & Bauer van dichtbij te bekijken, vragen te kunnen stellen en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.


Wilt u dit interessante evenement op deze bijzondere locatie bijwonen?

Meld u dan snel aan bij Robbert Amse, e-mail robbert.amse@wifac.nl, telefoon +31 6 53502558 of bij Jaco Wandel, e-mail jaco.wandel@wifac.nl, telefoon +31 6 53478825.


Bekijk hier het gedetailleerde programma.


We kijken uit naar uw komst!bottom of page