top of page

Kleurrijke nazomer ACTIE 2

Een geprinte kleurproef is het enige tastbare en meetbare bewijs van het digitale bestand!


Tot eind van dit jaar biedt Wifac een Epson Sure Color P5000 STD proofer met ingebouwde spectroproofer aan tegen een gereduceerde prijs.


Bespaar € 725,- bij aankoop van deze hoge kwaliteit kleurproefprinter.


Nieuwprijs € 3.435,-

Nazomer ACTIE-prijs € 2.710,-

OP=OP!De Epson SC-P5000 STD Spectro is ontworpen voor proefdrukken, fine art- en fototoepassingen.

De proofer wordt geleverd met een LLK-inktset, waardoor een kleurafstemming wordt bereikt van maximaal 98% van de Pantone solidcoated-kleuren. Deze proofer print vanaf rollen tot een breedte van 17 inch (431 mm) en vanuit de papierbak losse A2 vellen fotopapier.


Met de ingebouwde Spectroproofer meetunit kan de printer zichzelf kalibreren en de kleurproeven volgens FOGRA / ISO normen certificeren.


Klik hier voor de SC-5000 STD Specro brochure


De SC-P5000 maakt gebruik van de nieuwste inkttechnologie van Epson voor de productie van duurzame afdrukken met hoge resolutie. Een druppelgrootte van 3,5 pl en een resolutie van 2880 x 1440 dpi zorgen voor scherpe en gedetailleerde resultaten.


Epson biedt 12 maanden garantie op deze proofer, die uitgebreid kan worden naar 5 jaar. Wifac biedt RIP software van Oris of Efi voor de optimale aansturing van deze proofer. Ook levert Wifac via de handige Wifac webshop topkwaliteit inkten en proofing papier tegen marktconforme prijzen.


De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief verzendkosten.


Wilt u meer weten over deze proofer en/of actie? Neem dan contact op met uw Wifac accountmanager of met Wifac Sales Support via bidi@wifac.nl of +31 297 289 434.bottom of page