Foodsafe Packaging Event op 25 en 26 januari a.s.

Altijd al eens een high-tech productie-faciliteit van drukinkten willen bezoeken? Dan is dit uw kans!


Epple en Wifac nodigen u van harte uit voor het “Foodsafe Packaging Event”, waar de Epple inkt-experts hun baanbrekende kennis op het gebied van vellenoffsetdruk voor levensmiddelenverpakkingen met u delen. Dit event is georganiseerd rondom de Epple BoFood® DFC inkt, die geschikt is voor binnendruk van voedselverpakkingen (direct contact).


Waar en wanneer?


Datum en tijd: 25 januari 2023 vanaf 18.00 uur en 26 januari 2023 van 09.00 tot 15.00 uur

Plaats: Epple Druckfarben AG, Gutenbergstraße 5, 86356 Neusäß, Duitsland


Wat is de toegevoegde waarde van de Epple BoFood® inkten?


Alle in BoFood® DFC inkten gebruikte grondstoffen zijn geschikt voor gebruik in direct contact met levensmiddelen. Naast de gegarandeerde veiligheid wordt een zeer goede afdrukkwaliteit bereikt, met een uitgebreide kleurruimte. Door gebruik te maken van de BoFood® productfamilie van inkten en coatings kunnen plasticvrije verpakkingen in z’n geheel gebruikt worden - dus ook aan de binnenkant - voor bijvoorbeeld QR-codes, recepten, productinformatie of branding.


Waarover wordt u tijdens dit event geïnformeerd?

  • de nieuwste wet- en regelgeving met betrekking tot het bedrukken van voedselverpakkingen.

  • Epple BoFood® drukinkt en bijbehorende chemicaliën.

  • ervaringen van gebruikers van BoFood® inkt.

  • duurzame oplossingen voor drukkerijen en eindgebruikers.


Noteer 25 en 26 januari 2023 alvast in uw agenda en meld u vrijblijvend aan (karen.helling@wifac.nl) voor dit Foodsafe Packaging Event in Neusäß. Uiteraard is een tour door de state-of-the-art productiefaciliteiten van Epple inbegrepen.


Uw Wifac accountmanager zal u ook nog persoonlijk uitnodigen, waarbij u een leuke eetbare attentie ontvangt, die is verpakt in een doosje bedrukt met BoFood® inkt.


Graag tot ziens bij Epple!