top of page

Exclusief dealerschap Peyer Cover

Bijgewerkt op: 2 mrt. 2023

Sinds kort is Wifac exclusief dealer voor de Benelux van Peyer Cover, Duits leverancier van exclusieve, hoogwaardige boekbindmaterialen.


Het ruime assortiment, dat deels exclusief voor Peyer Cover geproduceerd wordt, biedt een indrukwekkende variëteit aan kleuren en interessante structuren, met een matte finish. Het materiaal is soepel en laat zich daardoor gemakkelijk verwerken. Daarnaast onderscheidt Peyer Cover zich met hun uiterst flexibele snijservice, waardoor boekbindmaterialen just-in-time geleverd kunnen worden, ongeacht of het om grote of kleine hoeveelheden gaat.


Een absoluut pluspunt van Peyer Cover is dat het omslagmateriaal (SURBALIN) in dezelfde kleurstelling aangeboden wordt als de linnens uit het assortiment bijvoorbeeld het BARONESSE of het DOUBLESSE linnen. De tinten van het omslagmateriaal en het linnen zijn volledig op elkaar afgestemd, waardoor luxe verpakkingen en boekomslagen nóg mooier, creatiever en opvallender ogen.


Als toepassingen van het SURBALIN omslagmateriaal valt te denken aan boekomslagen, boekhoezen, afdekmateriaal en verpakkingen.


Wilt u meer weten over de omslagmaterialen van Peyer Cover?

Neem dan contact op met Erik Oostermann, e-mail erik.oostermann@wifac.nl, telefoon +31 6 53 34 20 93.

Comments


bottom of page