top of page

Epple: voor elke job de passende inkt

Inmiddels heeft Wifac bijna een jaar de state-of-the-art inkten van Epple voor commercieel vellen- en verpakkingsdrukwerk in het portfolio opgenomen. Daarmee is het assortiment drukinkt dat we kunnen aanbieden, gecompleteerd met Direct Food Contact (DFC) en low-migration inkten.


Een kort overzicht van de beschikbare Epple inkttypen:

  • Conventionele inkten Epple heeft een groot aantal kwalitatief hoogstaande standaard inktseries ontwikkeld, die vrij zijn van minerale olieën, bakfris en geformuleerd op basis van hernieuwbare grondstoffen. Een aantal inktseries voldoet aan de Cradle to Cradle™-productnorm.

  • DFC (direct food contact) inkt Epple BoFood® DFC inkt kan, in combinatie met een goedgekeurde barrière lak, veilig gebruikt worden voor de bedrukking van de binnenzijde van voedselverpakkingen. Lees hier de productinfo.

  • Low-migration inkt Epple BoFood® MH (Migration Harmless) Next Generation inkt is speciaal is ontwikkeld voor het veilig bedrukken van de niet-voedingszijde van primaire voedselverpakkingen. De inkt voldoet aan alle relevante (EUPIA) richtlijnen. Lees hier de productinfo.

  • UV-inkten Voor gebruik in drukpersen met UV-drogers biedt Epple hoogwaardige inktseries. Naast producten voor klassieke toepassingen omvat het assortiment ook hoogwaardige speciale inkten voor energiebesparende LE-toepassingen en voor uitharding met LED-lampsystemen.

Mengkleuren

Alle benodigde kennis en expertise voor het mengen van inkten is bij Wifac voorhanden, inclusief het inmeten van kleuren met de X-Rite professionele colour management apparatuur en software.


De mengafdeling bevindt zich dicht bij onze servicemedewerkers en logistiek, zodat we efficiënt kunnen werken. Daarmee kunnen we snel en flexibel reageren op speciale wensen. Voor de mengservice geldt: vóór 12.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd (binnen Nederland).


Naast de standaard inktseries mengen we inmiddels ook de low-migration inkten.


Wilt u meer weten over onze (Epple) inkten?

Neem dan contact op met uw Wifac accountmanager of bel met +31 297 289 691.

De meeste inkten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.
bottom of page