Durst Expo 2022: Label

Durst Group, fabrikant van digitale industriële inkjetprinters voor o.a. labels, houdt van 26 tot en met 29 april a.s. een Open Huis in het hoofdkantoor in Brixen (IT). Ze doen dat samen met o.a. Actega, Avery Dennison, Fedrigoni en OMET. Bezoekers maken niet alleen kennis met het beproefde Durst Tau RSC printerportfolio, maar ook met de nieuwste innovaties die de deelnemende bedrijven presenteren.


Na de annulering van Labelexpo Europe 2022 besloot Durst om haar bestaande en toekomstige klanten in die periode toch de kans te bieden de Durst labelprinters live in actie te zien.


Gedurende drie en een halve dag biedt het evenement een gevarieerd programma van Tau RSC live demonstraties, paneldiscussies, inspirerende keynote sprekers en presentaties van deelnemende bedrijven en klanten. De Italiaanse koffiebar in de Durst Lounge nodigt bovendien uit – in een ontspannen sfeer - tot een intense uitwisseling van ideeën.


Omdat de beste ideeën en projecten vaak “out of the box” ontstaan, zijn ook begeleide e-bike tours in de omliggende bergen en rondleidingen door het historische stadscentrum van Brixen, inclusief proeverijen van regionale producten, in het programma opgenomen.


Alle label-producerende bedrijven zijn van harte welkom in Brixen!


Wilt u dit event bezoeken?

Neem dan contact op met Robbert Amse, telefoon +31 6 53 50 25 58, e-mail robbert.amse@wifac.nl